Skup tema koje govore o tehnici, taktici, statistici ...
Korisnikov avatar
By Loki
Bozidar77 napisao:Ima li ko kakav članak, video ili nešto, guglao sam, ali slabo šta ima, zanima me da li su dovoljne one uobičajene pliometrijske vežbe, i kratki sprintovi za poboljšanje eksplozivnosti, recimo kod onih nekoliko koraka kada treba biti brži od svog čuvara.
Iz licnog iskustva mogu da kazem da pliometrijske vezbe daju dobre rezultate (odbojka je u pitanju). Podrazumeva se da treninge vodi kondicioni trener.
Korisnikov avatar
By rudonja
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By kontrabas
Nova tehnologija u košarci. Divno. Jedva čekam da se uvede. Na primer za sudije; onda možeš videti egzaktno što oni vide, shvatiti koliko težak posao imaju a i koliko je igra dinamičnija nego što TV pokaže..
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Evo i teksta: http://www.ballineurope.com/european-ba ... uroleague/
Korisnikov avatar
By rudonja
[BBvideo 560,340][/BBvideo][BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Тек сад контам колики је проблем направити "провлачење кроз блокове" ала Вејд фазон. Ја данас пробао на баскету, по цијену изгубљене лопте, и разноразних псовки :mrgreen:
Два пута запнем, замало да главу разбијем, два пута ми лопту отму. Да ли ја касно кренем, или је лош блок, ил ови добро саставе, ко ће знати, али углавном нисам прошао ниједном. Увијек сам мислио да то и није нека магија, али тек сад видим да сам тотално у криву.
На страну што ја нисам неки баскеташ, али нису ни остали који самном пикају лопте.
Korisnikov avatar
By Gaja
Iskreno ja to nikad nisam ni probao jer stvarno ne kapiram kako se to radi, znaci ne znam ni u teoriji. Moje razmisljanje, kad ti neko stavi blok i ti krenes na tu stranu a ovamo lik sto stavio blok odvuce ti igraca makar jedan korak, nekim malim krosoverom zalomis i prodjes izmedju njih dvoje. Bar tako ja razmisljam.
Korisnikov avatar
By rudonja
ULTRA KOŠARKA napisao:Тек сад контам колики је проблем направити "провлачење кроз блокове" ала Вејд фазон. Ја данас пробао на баскету, по цијену изгубљене лопте, и разноразних псовки :mrgreen:
Два пута запнем, замало да главу разбијем, два пута ми лопту отму. Да ли ја касно кренем, или је лош блок, ил ови добро саставе, ко ће знати, али углавном нисам прошао ниједном. Увијек сам мислио да то и није нека магија, али тек сад видим да сам тотално у криву.
На страну што ја нисам неки баскеташ, али нису ни остали који самном пикају лопте.

Pokusaj prvo sa srednjom i zadnjom promenom. Zvuci nelogicno, ali pokusaj. Meni je najteze da uradim klasicno provlacenje. Tu velicina saka igra glavnu ulogu. Jes' tesko ponekad bas. Protiv ekipa u kojima se vrsi dobro iskakanje i koja igra generalno dobru odbranu to je teska stvar.
By Nikola44
Ultra,na basketu je skoro nemoguce provlacenje, jer niko je brani pik iskakanjem, ili ce visoki ostati dole da zonira ili u tvom slucaju ce da preuzmu i ti ces maltene igrati 1 na 1 sa drugim igracem....
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Pa skontao sam i ja to jutos, svakako je jutro pametnije od večeri.
Jednostavno, na silu ne ide.
Niti sam ja neki znalac, a i ovi ne isčaku, samo sam probao 4-5 puta, da vidim imal ikakve šanse, zato igračima skidam kapu koji to sjajno rade.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 30

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]