Stare teme
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Jef Costello napisao: Mislim da bi Driss Ballo i Boris Dallo bili idealan tandem... :)
:lol: savrseno, sklad & harmonija.
By konjina
Karaburac napisao:Svestan sam problema, samo sam hteo da ukazem da i nema nekog velikog izbora. Mnogo je bolja situacija bila prosle godine (koju bas i nismo iskoristili).

Mislim da je jedini igrac koji je mozda dostupan Cabocio, ali bi me iznenadilo da nasi izvedu taj potez.

EDIT: Mislim da bi Peterka bio sasvim korektan igrac ukoliko bi uspeo da napravi prelaz sa PF na SF poziciju.
na koga mislis da nam je promakao prosle godine? Naravno dosta ih je ali neko tvoje misljenje
.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Lista stranih igraca 93' i mladji koji ne igraju u ''velikim'' klubovima, te bi se mogli detaljnije analizirati kao moguca pojcanja.

1) Martin Peterka 95', 203cm pozicija pf/sf, klub Pardubice (Ceska)
2) Aleksandar Vezenkov 95', 206cm pozicija pf, klub Aris (Grcka)
3) Anzejs Pasceniks 95', 215cm, pozicija c, klub VEF Riga (Letonija)
4) Ojars Silins 93', 201cm, pozicija pf/sf, Reggio Emilia (Italija)
5) Artem Klimenko, 215cm, pozicija c, Saratov (Rusija)

Zna li neko sta se dogadja sa Drissa Ballo-om i Abdoulaye Ndoye-em? Obojica su 95' i figurirali su kao ozbiljni talenti (klasicne crne petice, blokiraj, kucaj), ali ne mogu da nadjem nista od podataka za njih iz prosle sezone.
Samo pored nasih talenata uzimajte strance i neka vam se desi jos koji slucaj Bertans.
Korisnikov avatar
By Gale
Obiliću, sam samcijat srozavaš kvalitet diskusije.

Ako nemaš šta da kažeš o igračima koje je naveo Karaburac ( otimajući, bahato, 'Toine-u hleb iz usta) - ili o nekim drugim igračima, koji su po tvojoj proceni interesantni a dostupni - onda se lepo pomeri i uživaj u čitanju.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Konjina

Pa ja sam se proslo leto najvise zalagao za Berzinsa, jos pre U20 na kojem je izdominirao. Medjutim, da kazemo da dovodjenjem Kinsija na to mesto nismo previse izgubili. Sa druge strane, opet je diskutabilno da li jesmo ili nismo jerbo se znalo da Berta odlazi i da ostajemo samo sa Andricem na 3 na kraju sezone, sto bas i nije neka perspektiva. Da stvar bude gora pozicija 3 kod domacih igraca je prilicno deficitarna, a ono sto i ima ne mozemo da dovedemo (Zvezda/FMP, Mega), tako da sam tu ipak solidno razocaran.

Sto se ostalih igraca tice... Sta znam, verovatno je mogao jos neko da se probere, sad mi ne pada na pamet iz glave. U principu sam bio dosta razocaran izborom nasih domacih igraca koji su upali u prvi tim (Andric, Aranitovic, Bezbradica), moglo je i tu bolje da se probere. Umesto Bezbradice sam prizeljkivao Marelju, ali to jos i najmanje mogu da im zamerim. Andrica u 12 kao potez uopste ne razumem i danas ga smatram limitiranim i najradije bih video nekog drugog mladog igraca umesto njega. Aranitovic u 12 je tek potpuno nejasan potez. Decko je losija verzija Novaka. Moj pik je mesto njega bio Pit Bul iz Subotice, ali jbg, za njega jos nije kasno.
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Ja imam utisak da ćemo opet iskopati neke relativno nepoznate strance i da ćemo se krstiti odakle ovi.
Korisnikov avatar
By milica
Lika napisao:Ne vide oni njega jos 4 :-)
Al' će sami da nadgledaju njegov razvoj, staviće ga na roster i slati povremeno u D-ligu (ne znam koliko im je to pametno, oni i nemaju svoj tim tamo)...
Udžiri se žešće zaljubio :D , mada mi je jasno zašto, dečko ima monstruozne predispozicije...

Pik iz druge runde, DeAndre Danielsa hoće da šalju u Evropu...
Second-round selection DeAndre Daniels, a combo forward who helped lead Connecticut to an NCAA championship in April, also is in the mix and currently is in Los Angeles working out with Caboclo, DeRozan and Johnson, but Raptors general manager Masai Ujiri has indicated Daniels will be stashed in Europe for a year to get some much-needed playing time.
  • 1
  • 1676
  • 1677
  • 1678
  • 1679
  • 1680
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]