- Uto Jul 08, 2014 11:20 pm
@Konjina
Pa ja sam se proslo leto najvise zalagao za Berzinsa, jos pre U20 na kojem je izdominirao. Medjutim, da kazemo da dovodjenjem Kinsija na to mesto nismo previse izgubili. Sa druge strane, opet je diskutabilno da li jesmo ili nismo jerbo se znalo da Berta odlazi i da ostajemo samo sa Andricem na 3 na kraju sezone, sto bas i nije neka perspektiva. Da stvar bude gora pozicija 3 kod domacih igraca je prilicno deficitarna, a ono sto i ima ne mozemo da dovedemo (Zvezda/FMP, Mega), tako da sam tu ipak solidno razocaran.
Sto se ostalih igraca tice... Sta znam, verovatno je mogao jos neko da se probere, sad mi ne pada na pamet iz glave. U principu sam bio dosta razocaran izborom nasih domacih igraca koji su upali u prvi tim (Andric, Aranitovic, Bezbradica), moglo je i tu bolje da se probere. Umesto Bezbradice sam prizeljkivao Marelju, ali to jos i najmanje mogu da im zamerim. Andrica u 12 kao potez uopste ne razumem i danas ga smatram limitiranim i najradije bih video nekog drugog mladog igraca umesto njega. Aranitovic u 12 je tek potpuno nejasan potez. Decko je losija verzija Novaka. Moj pik je mesto njega bio Pit Bul iz Subotice, ali jbg, za njega jos nije kasno.
I kad ne budes prvi ti...