Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
Malo od dosade bacim pogled na spanski forum i sta tamo ima za predstojece EP, i ladno lik spanski(Karaburac) sve prati sto se tice mladjih kategorija i sve ih obavestava o godistima i ko za koga igra, u jednom momentu sam pomislio da je Karaburac licno :D. ,
za nas kaze da idemo u B timu i da mu je mnogo zao sto nece videti na delu Micica,Radicevica,Todorovica,Tejica,Jokica,Milutinova,Ristica, zajedno, kaze po njemu to bi bila jedna od najtalentovanijih generacija koja je ucestvovala na EP u poslednjih 20 godina, za Todorovica prica da je on po njemu veliki talenat ali dosta potcenjen i u spaniji, i malo mu je sve to neobicno sto se on odlucio za nas a Karahodzic za bosnu.
Primetio je da smo poceli dosta igraca da zovemo koji igraju vani od Pena 97 pa do ovih momaka 99, i da je savez poceo da radi dobar posao po njemu, samo mu nije jasno za ep u18 sto forsiramo Pena,Marinkovica i Stojanovica kad posle igraju svetsko prvenstvo do 17 godina, koliko sam provalio iz pisanja slab je dosta na Vanju Marinkovica :)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Cim on prati i nase, taj je mnogo vise napredan lik od mene. :D

Ovo sto je rekao za U18 pa posle U17 nije jasno ni meni, kontam da nije nikome, ali sta sad da radimo.

PS Jomer, ima li neka zemlja ciji forum ne pratis? :D
Korisnikov avatar
By ofkovac
mozda je mislio da ti momci koji igraju svetsko do 17 ne treba da igraju evropsko do 18...

da se nadovezem na obilica, fiba je od ovog leta sredila da 4 meca dnevno idu direktno na njihovom youtube kanalu, mislim valjda ce ispostovati i musku konkurenciju kao sto je slucaj sa zenskom sada...

@jomer

ako nije tajna moze li link tog spanskog foruma, ako je protiv pravila moze preko poruke, hvala unapred...
Korisnikov avatar
By Jomer
@Karabu ima :D , turski i grcki ne razumem :D , a bas bih voleo da zavirim kod Turaka da vidim sta komentarisu za Dudu, Bocu i Krleta :)
@Ofkovac saljem ti PP, ako moze ostavicu i na forumu

Edit da ovaj spanac je mislio da je mozda bolje da igraju samo u17 , ali kaze da mi nemamo napadackog talenta u 96 godistu pa smo morali da se odlucimo na ovakav potez
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Ofkovac

Ma razumeo sam sta je Spanac mislio, nego meni nije jasno sta su nasi u savezu mislili :D

@Jomer

Pa pazi... Peno ce igrati sto posto keca u U18 (kao i u U17), a kad pogledas tu jos i imamo najvecu konkurenciju (Simic, Kocovic, Starincevic), a i za kombo opcije imamo Iliju i Radovana Djokovica koji su sasvim ok igraci. Ne vidim poentu da se Peno rauba na dva prvenstva u takvoj situaciji. Sto se tice pozicije beka tu zaista malo skripimo, ali opet mogu glat da dignu Rasu Djokovica na dvojku i da to sasvim pristojno izgleda. Decko je veoma kreativan. Sto se krila tice... Lazarevic i Popovic opet to mogu pokriti. Prosto ne vidim da je stanje toliko alarmantno da je neophodno da ih habamo na dva prvenstva. Jedino ako nema nekih povreda sto onda menja sliku.

EDIT: Vidim da je Karadzic otputovao na turnir u Tursku sto me prilicno raduje. Decko me je odusevio na NIJT u Beogradu.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jomer napisao:@Karabu ima :D , turski i grcki ne razumem :D , a bas bih voleo da zavirim kod Turaka da vidim sta komentarisu za Dudu, Bocu i Krleta :)
@Ofkovac saljem ti PP, ako moze ostavicu i na forumu

Edit da ovaj spanac je mislio da je mozda bolje da igraju samo u17 , ali kaze da mi nemamo napadackog talenta u 96 godistu pa smo morali da se odlucimo na ovakav potez
@Jomer aj deder pusti i meni na PP ako ti nije problem, ionako dokonisem... :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Hocu i ja da se igram :)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Dobismo Slovence, najveca minutaza Nikole Jankovica (35min) i Ognjena Jaramaza (33min), dok je treci Pot (29 i po minuta) koji je uspeo za svo to vreme da sutne dva puta na kos :?
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 40
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]