Stare teme
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Tesko mi je da zamislim Bocu u zuto-crnom dresu.
Mada delim vasu zabrinutost u pogledu izbora nove sredine i toga koliko ce prostora imati, ipak nekako osecam da je on od one pobednicke sorte, mora uspeti. I u Evropi i u NBA. Nek' mu je sa srecom i neka ga bog cuva.

Majstore, hvala ti sto si igrao u Partizanu.
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne placa se 1 300 000 evra obestecnja za nekog kome ne planiras ozbiljnu ulogu. Barem ja tako gledam na stvari.

@Baki to je veliki broj nas pisao jos dok je VJ bio trener i skretalo paznju na to. Da ne zaboravimo dovodjenje Andjusica sto je direktno gusilo Bogdanovica kao jos jedan fenomenalan potez.
Korisnikov avatar
By baki
Karaburac napisao:Ne placa se 1 300 000 evra obestecnja za nekog kome ne planiras ozbiljnu ulogu. Barem ja tako gledam na stvari.

@Baki to je veliki broj nas pisao jos dok je VJ bio trener i skretalo paznju na to. Da ne zaboravimo dovodjenje Andjusica sto je direktno gusilo Bogdanovica kao jos jedan fenomenalan potez.
Da, slažem se. Svakako su ozbiljni komentatori uvek reagovali odmah. Ja sam imao potrebu da to danas napišem jer me inspirisao Jomerov post
.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma nikakav problem druze. Ima istine u tome sto ste ti i Jomer potencirali, ali rekao bih da ni Kure ni Gale nisu daleko od istine. Kad se svedu svi racuni (pare od arene, od obestecenja i od sponzora, plus sve oprostene plate) nekako nije najjasnije odakle bas toliki dug.
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao:Ma nikakav problem druze. Ima istine u tome sto ste ti i Jomer potencirali, ali rekao bih da ni Kure ni Gale nisu daleko od istine. Kad se svedu svi racuni (pare od arene, od obestecenja i od sponzora, plus sve oprostene plate) nekako nije najjasnije odakle bas toliki dug.
Slika

:P
Korisnikov avatar
By Lika
Ako se ove pare od Lauvergnea i Bogdanovića, te oprost duga Bertansa ne iskoriste za saniranje svih dugova, onda treba da padaju glave.
Korisnikov avatar
By untd
Lika napisao:Ako se ove pare od Lauvergnea i Bogdanovića, te oprost duga Bertansa ne iskoriste za saniranje svih dugova, onda treba da padaju glave.
Potpuno se slažem znači ovo sada su ozbiljne pare s kojima treba ozbiljno postupati. Znači dovest naše mlade igrače za male pare i dat im male plate i to je to.
Korisnikov avatar
By mudric85
Нема сумње да ће Богдан имати неку улогу у Фенеру, међутим моје лично мишљење да је погрешио у избору. Мислим да је Партизан ишао на то да се узме што већи новаћ и да је ту Жељко помогао. Што је наравно потпуно легитимно и нормално, поготово у ситуацији у којој је Партизан.

Елем, везано за Богдана и Фенер и зашто мислим да је то лоше решење. Прво и основно Богдан је играч који најболје игра са лоптом у рукама. Значи блокови, шут из пика, змија кретња, скок шут и продор после пика уз контакт. Молим да тога у Фенеру неће имати превише и мораће да прилагоди своју игру, да више буде чист шутер. Ако погледате Жељка, код њега лопту царини само ДД, а не верујем да ће Богдану дати ту слободу. Друга ствар је састав, акценат на Гаудлока. Дечко воли лопту више него леба да једе, додуше и убитачан је у тој његовој игри. Па ако ту додате Хикмена, Сепахија, Мелиха, Онана, јасно је да има ко ће да царини лопту. Богдана у Фенеру видим на тројци.

Ако и Бојан остане, они дефинитивно имају нападачки најпотентнију екипу у европи, додуше дефанзивно су доста слаби, Али замислите у петорци Гаудлок, Богдан, Бојан, па то је болесно. Плус Немања на 4 и једна добра 5ца, то им фали.

Бајерн је био без икакве конкуренције најболља опција, најбољи тренер, најмањи притисак, највише простора, најздравија средина. Овако из лудила иде у лудило, можда га то ради, па потпуно полуди.Пик је добио катастрофалан, тако да очекујем минимум 2 године у Турској, а вероватно и више.
Korisnikov avatar
By Kure
Zex88 napisao:
Karaburac napisao:Ma nikakav problem druze. Ima istine u tome sto ste ti i Jomer potencirali, ali rekao bih da ni Kure ni Gale nisu daleko od istine. Kad se svedu svi racuni (pare od arene, od obestecenja i od sponzora, plus sve oprostene plate) nekako nije najjasnije[highlight=#ffff80]odakle bas toliki dug[/highlight].
Slika

:P
+
Slika
+
Slika
+
Slika
+
Slika
+
Slika

EДИТ: Драго ми је да људи имају критички став према расипништву и недомаћинском пословању наших поглавица, и да су свесни да се морају правити резови и по цену вишегодишњег изостајања резултата на које смо навикли.
Са друге стране јадно је што навијачи супротног табора подјебавају и "истражују" куда су отишле паре, а уз песму "пустила си све низ ријеку" закатанчили су клуб за који су навијали без да ставе прст на чело како су напуцали 20так милиона дуга у ери Жике, Змагослава, Ден Тане и осталих "спасиоца" РЕЗУЛТАТА БЕЗ... Да сам на њиховом месту не бих се јављао поводом ове тематике...
  • 1
  • 1671
  • 1672
  • 1673
  • 1674
  • 1675
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]