Kure napisao:
Веруј у шта хоћеш.
Ја само пишем да се за време ВЈ трошило више пара јер:
1. ВЈ не би узео ништа са просечним играчима,
2. било је мало више пара,
Али такође кажем да се није трошило много више него што се трошило последње две сезоне, пре свега јер ни последње две сезоне нису сви играчи били крш, а на разлику између Дулетове плате и плате ВЈ и техничких које Дуле прави ко ненормалан отишла сума као за плате три-четири одлична странца...
Тачно је да Дуле створи паре, али добар део тих пара он и свита спуцају у своје џепове... Било би боље да сви раде за плату, па да се зна колико смо им дужни, а не да завлаче руке у касу кад год има... Лаж је да је за ову дубиозу крив искључиво ВЈ расипник, а Дулета и свиту нико не сме да пита где су паре и зашто играчи гладују.
ЕДИТ: Мани, наравно да су претпоставке, јер ни књиговође наших клубова не знају ко и колико пије, а камоли ко плаћа.
pa ovo za igrace da gladaju niko ne postavlja pitanje i svako razuman osudjuje, i smatra jednom od najvecih bruka koje je klub doziveo, samo preskaces neke cinjenice za VJ, i njega niko ne stavlja kao glavnog krivca nego posle Danilovica jednog od bitnih faktora yasto se nalazimo ovde gde jesmo sada
podjimo redom
2010 F4 , posle F4 obezbedjeni su sponzori MTS,NIS,DUNAV, Dule ostavlja pozitivnu situaciju i prelazi u CSKA i nema nikakve veze sa sledecim dogadjajima
2010/2011
-prodaja Marica za 500k evra
-dovodjenje na zahtev VJ Klobucara(koji sigurno kostao kao sada Blazic CZ), Bogdanovic uz
obestecenje ZB (dve godine ga je prikucao za klupu, maltene ga je unsistio), Miljenovic uz
famozno obestecenje FMP od 150k evra, Cekovski, Marinkovic,Pesakovic uz obestecenje Borcu od
30k do 50k evra, Jaramaz,Djekic....
Napomena

ni jedan sem Klobucara nije dobio sansu
-Gist je imao oko 220k evra info iz kluba ako hoces mogu i na PP
-Dzavai oko 250k evra
-Lafajet
-Dzerals 17k evra mesecno za sest meseci, dosao posle raskida sa Lafajetom
-klobucar raskid ugovora koji an danas moramo da isplatimo
-Mitrovic raskid ugovora
-lafajet raskid ugovora, plus placanje drugog pleja
-Bozic svi su brujali tada da je dobio 150k evra za sezonu koju je presedeo na klupi i koju bi ja ili ti mogli da odradimo

za hiljadu evra mesecno
-Kecman sigurno preko 150k
-Veseli sigurno preko 150k
-Katic sigurno preko 150k
+ jedino pozitivno dovodjenje Milosavljevica i pruzanje sanse V Lucicu
2011/2012
sponzori koje je obezbedio Vujosevic, plus prodaja igraca za oko 2 mil dolara kome je Dule pruzio sansu u seniorskoj kosarci da ne kazem sada napravio

igraca od njega
-Raduljica pozajmica 200k+ evra(i dan danas se duguje)
-Kecman preko 150k (i dan danas se duguje)
-Macvan pozajmica 200k evra(i dan danas se duguje)
-Katic preko 150k(i dan danas se duguje)
-Lo 35k dolara mesecno,raskid ugovora uz slobodne papire za oprostenje duga, znaci nikakavo obestecenje nije uzeto za njega
-Pekovica da ne racunamo igrao je za vecnu slavu

-cakaravic doveden za astronomski ugovor kao sto si spomenuo vise od 150k evra
-Placeno obestecenje Arisu(ili aek-u) za Dzejmsa plus plata za 6 meseci
-doveden Bertans na pola sezone kao vec profilisan igrac, nije sigurno potpisao za sicu
...
znaci ovo sve sto sam izneo desilo se za dve godine kad je Dule bio u Moskvi i kada se Danilovic zajedno sa VJ zaigrao kao da igraju FM, a pritom VJ sem Lucica nije stvorio igraca za prodaju , posledice ovog bahacenja i loseg rada su sada dosli na naplatu, sa kojima Dule nema veze, nekoliko puta sam pisao, da Danilovic kao glavni krivac mora ovim igracima iz tog perioda da isplati pare iz svog dzepa jer on ih je dovodio, ako sam nestto pogresno napisao slobodno me ispravite i da prodiskutujemo

u duhu foruma