Karaburac napisao:@Jomer u pravu si! Ali opet je vise nego za Bogdana kad se preracuna 
@Kure jbg, samo bahato, Radulja, [s]Macvan[/s], [s]Pekovic[/s], [s]Law[/s], Cakarevic, Miljenovic, Marinkovic, pa jos sezonu pre te [s]Gist[/s], [s]Dzavai[/s], [s]Dzerels[/s], [s]Lafajet[/s], trebalo je sve to isplatiti.
Маки и Пекмен опростили, на Лоу смо зарадили, играо полусезону па смо га уваљали Оли уз обештећење... Џава, Гист, Курта и Лафајет су исплаћени највећим делом (неки у целости неки баш и не као Гист), а сигурно и неће тужити јер смо им омогућили да се пробију у Европу и зараде фину кинту... Миљеновић и Маринковић су играли за кикирики, обештећења су проблем али и ту има доста спорних ствари као нпр. прелазак Миљена у РКГ и обавезивање РКГ да плати обештећење уместо нас (писали медији, није демеантовано, а и тужба ЦЗ БАТУ поводом тога није прошла, вероватно баш због промашене пасивне легитимације)... Чакију смо баш дужни, уговор му је био напумпан као да је МЈ, а имајући у виду дубину понора у који је пропао сигурно ће кад-тад тужити... Радуљи смо факат извукли каријеру из тешких гована, али не бих зе какунуо да неће тужити, мада и то није нека цифра...и он је играо на позајмици, ми смо плаћали свега 30% уговорене зараде...
Хоћу да кажем да на играче и није потрошена огромна кинта како се сад то жели приказати, већ да је ту највећи део спискало руководство јер су тако у могућности.
Наравно неулазак у репрогам је "ексер у посмртни ковчег" пар екселанс...
ЕДИТ: Да не буде неспоразума, не спорим да су у ери ВЈ довођени скупљи и квалитетнији играчи, али са друге стране сам ВЈ је и фактички (плата) и својим понашањем (техничких без) знатно мање коштао ККП него Дуле, па је остало простора за скупља појачања. Резултати су им слични, чак је ВЈ имао боље резултате него Дуле по повратку. Наравно ВЈ је на пољу развоја играча био труба, па не бисмо имали кога да продамо у овој црној ситуацији да је он остао.

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički