- Pet Jul 04, 2014 3:20 pm
To je sistem.Mi jedino tako mozemo da funkcionisemo.Od prodaje dopunjavao se budzet i popunjavale su se rupe.Dobijali smo mogucnost da planiramo,a u sportu je to najvaznije.Plan i kad se planski radi.
Sta se desava polse F4.Mi ispunjavamo zelje trenera,menjamo 3 igraca na poziciji playa,dovodimo igrace na pozajmicu,potpisujemo Miljenovica,Marinovica,Klobucara,Cakarevica da nenabrajam vise.To bre kosta,a sta smo dobili.Jaje i tuzbe.
Resili smo pre 2 godine,totalno nov tim.Ok,ajde.Pa ko je doveo TT??Ko gleda igrace koji dolaze??Nama ne valja Marelja,a valja nam Bezbradica.gde je tu logika??nemoj samo o parama,jer ovaj prvi bi igrao za bus plus.Pored silnih promasaja,naravno da se ubode i pogodak.
Ono sto je najgore,odstupilo se od sistema.Mi smo trebali pord Zoa da spremamo igraca ,a mi smo spremili djoku.Sta sad??
Izvini ,ali ljudi iz kluba su krivi za porez.Ako si spasilac,vracas zver u kavez,pa onda ucini ako mozes,a mozes.Kako je zavukao ruku kad je dosao u klub.Ti uporedjujes normalne zemlje i Srbiju.Moglo je nije,ok.Progutas ides dalje.izvini nagutah se bas previse,vise necu.
Ovo pisem od muke,jer su postali isti kao drugi.
Dokle ide paranoja,sad se rvu ko ce da ostane u klubu,a do sad su se milovali.Svi nek idu.Kom cu se carstvu privoleti.Nijednom,jer bajke su izmisljene.
djomla napisao:Strelac, slažem se da je sa imenovanjem VJ napravljena greska, ali zar su ljudi iz uprave bezgresni? VJ je do tada bio pomocnik i neko ko je obecavao, ko je tada znao epilog. Sada je lako biti pametan.Mi smo oduvek radili sistematicno.Jos od pocetka 80=ih pa naovamo.Sta je sistem??Nije sistem postavio Dule,siste je postavio Kicanovic.Sistem se zasniva na tome da se tim sklapa od par iskusnih igraca,nekih nosioca igre(par njih) i 2-3,nekada 4 mlada igraca.Poenta je kod mladih igraca.Dovodili su se igraci,na pozicijama gde su starteri bili nosioci i koji su bili pred odlaskom.Prve godine vrlo malo su igrali.Trenirali,radili,spremali se da odmene startere.prva godina je bila ,provera njihvovih sposobnosti i mohucnosti.Drga godina je polako preuzimanje uloge startera i nosioca.treca ,zna se sta su vec postajali.
Isto vazi i za aktuelnog selektora. Tek posle prvenstva cemo znati da li je njegovo imenovanje bila greska.
Isto važi za dovođenje igrača. Bilo da je u pitanju Miljenović za kojeg je plaćena ošteta kao tada najperspektivniji klinac ili Čakarević kao glavni igrač u Radničkom ili Anđušić, Musli... Ali si pogodio sa Bertom, Gagijem, Bogdanom, Žoom itd... Taj isti neko ko je promašio sa Miljenovićem, nije promašio sa Bogdanom, ako je promašio sa Čakarevićem nije promašio sa Milosavljeviće. Jedne godine ti kao amer dođe Tori, pa Dru a onda Kinsi.
A što bilo ko u ovoj državi nije zavukao ruku u džep i dao pare da se plati porez uz obavezno vraćanje pozajmice nakon prodaje? Pa zato što to niko ne radi. Kao što je sasvim normalon da igrač traži svoju plati , tako je i sasvim normalno da se ne plaćaju gubici i sopstvenih džepova.
Za ostalo se slažem, posebno za Bertansa i njegov ugovor. Tu još sve nije jasno.
Naravno, gresaka je bilo puno, necu da branim nebranjivo. Ali nije sve bas tako lose.
To je sistem.Mi jedino tako mozemo da funkcionisemo.Od prodaje dopunjavao se budzet i popunjavale su se rupe.Dobijali smo mogucnost da planiramo,a u sportu je to najvaznije.Plan i kad se planski radi.
Sta se desava polse F4.Mi ispunjavamo zelje trenera,menjamo 3 igraca na poziciji playa,dovodimo igrace na pozajmicu,potpisujemo Miljenovica,Marinovica,Klobucara,Cakarevica da nenabrajam vise.To bre kosta,a sta smo dobili.Jaje i tuzbe.
Resili smo pre 2 godine,totalno nov tim.Ok,ajde.Pa ko je doveo TT??Ko gleda igrace koji dolaze??Nama ne valja Marelja,a valja nam Bezbradica.gde je tu logika??nemoj samo o parama,jer ovaj prvi bi igrao za bus plus.Pored silnih promasaja,naravno da se ubode i pogodak.
Ono sto je najgore,odstupilo se od sistema.Mi smo trebali pord Zoa da spremamo igraca ,a mi smo spremili djoku.Sta sad??
Izvini ,ali ljudi iz kluba su krivi za porez.Ako si spasilac,vracas zver u kavez,pa onda ucini ako mozes,a mozes.Kako je zavukao ruku kad je dosao u klub.Ti uporedjujes normalne zemlje i Srbiju.Moglo je nije,ok.Progutas ides dalje.izvini nagutah se bas previse,vise necu.
Ovo pisem od muke,jer su postali isti kao drugi.
Dokle ide paranoja,sad se rvu ko ce da ostane u klubu,a do sad su se milovali.Svi nek idu.Kom cu se carstvu privoleti.Nijednom,jer bajke su izmisljene.
Kad je tesko-Mesina