Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Antoine
familija napisao:"...dođe kao fudbal na male goliće ponedeljkom uveče...."

Nasmeja me lepo, posto ja igram mali fudbal rekreativno ponedeljkom u 21h... :D :D
Hvala od srca, posto ove godine nisam pratio NFL (ili vrlo slabo) sada znam sta mogu da ocekujem veceras...
Jos jednom veliko hvala i ziv bio... :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup:
Nema na čemu, misija na forumu mi je da navučem što više ljudi na NFL i NCAA
Korisnikov avatar
By familija
Antoine napisao:
familija napisao:"...dođe kao fudbal na male goliće ponedeljkom uveče...."

Nasmeja me lepo, posto ja igram mali fudbal rekreativno ponedeljkom u 21h... :D :D
Hvala od srca, posto ove godine nisam pratio NFL (ili vrlo slabo) sada znam sta mogu da ocekujem veceras...
Jos jednom veliko hvala i ziv bio... :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup:
Nema na čemu, misija na forumu mi je da navučem što više ljudi na NFL i NCAA
Ma ja volim i jedno i drugo ali mi vreme (obaveze) ne dozvoljavaju da vise pratim... :)
Korisnikov avatar
By Antoine
@flameni
Sećaš se kad smo pred početak sezone pričali o Julio Jonesu? Za 20 minuta meča se videlo šta sam mislio kad sam rekao da je The next best thing posle Megatrona.
Korisnikov avatar
By Antoine
A Crabtree majstor gubi loptu na jard od tačdauna :shock: U stilu svog prezimenjaka, legendarnog inspektora.
Možda odlučujući trenutak meča.

Slika
Korisnikov avatar
By Drex
šteta samo zbog Tonija Gonzalesa, inače ne gotivim preterano Falkonse. Uopšteno, pizdim na ekipe koje imaju natkrivene stadione (Kolts, Falkons, Vajkings, Kauboj...)

Pičke koje se kriju od zime ne zaslužuju biti u vrhu.
Korisnikov avatar
By Nookie
Auuuuu,kakva greska Brajdija i Beliceka. Moglo je da bude lagano 10 razlike....
By flameni
sranje, bas sranje...da je Gronk igrao bilo bi drukcije, al jbg.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 54

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]