Stare teme
Korisnikov avatar
By djokonda
Karaburac napisao:Stoji, ali bi opet koristio 8 igraca, samo bi to bilo drugih 8. Neke igrace nije ni zvao, kao na primer trojac iz Amerike (Pusica, Jugovic, Jovanovic). Iskreno, nikad nisam razumeo poentu pripremnih meceva u kojima ne pruzis sansu svima.
Mudro zboriš
Korisnikov avatar
By ofkovac
prioritet mladjih selekcija je pravljenje baze za A selekciju, nazalost kod nas je obrnuto, mi sa u16 selekcijom jurimo medalju :oops: jos u mladjim selekcijama krece nabijanje statistike, guranje kroz minutazu, i kako ta deca da ostanu normalna...pogledajte mijatovica, polufinale pripremnog turnira covek istripovao da je finale svetskog prvenstva, pa on bi najvise voleo da se podigne granica faulova na 6 da mu tejic i jankovic igraju 40...takodje postoji jedna zamena teza kako se igraci kod nas gube kod prelaska u seniorski tim, to nije slucaj samo kod nas, svi imaju taj problem, e zato postoji sistem, nas sistem gde se jaramaz gura u smederevu 37.5 minuta i pusta mu se 17 slobodnih bacanja po utakmici ne valja...kako ce mladen djordjevic iz crnokose da napreduje kad igraci crnokose gube namerno 30 40 50 razlike da bi uzeli pare na kladionici...previse otezavajucih okolnosti za drzavu koja je u bankrotu...
By Edibledi
Imamo dosta igrača koji pune vise kolona, Pot (6sk, 5as, 3ukr, 1bl), Novak (4sk, 2as, 2ukr), Rebić (danas 5sk I 5 as, juče 4 ukr), Tejić (9sk, 5 as), Janković (5sk, 4ukr), Jaramaz (4sk, 2a, 2ukr).
Ono za šta oni nisu krivi Rebić 28:47, Pot 35:14, Novak 28:16, Jaramaz 24:44, Tejić 36:08, Janković 34:39

Edit: Ovo nisu ukradene nego izgubljene lopte :doh:
Rebić je imao 3 ukradene čeveras, Pot 2 i toeto.
Korisnikov avatar
By Karaburac
ofkovac napisao:jel su ristic i radicevic otpali sa spiska?
Mislim da to jos uvek niko ne zna. Sa Risticem navodno postoji nekakav ''dogovor'', a kakav to sam Bog zna. Za Radicevica ide neka prica da je na terapijama, ali opet niti znam zbog cega, niti koliko ce trajati.
Korisnikov avatar
By Lepus
Milutinov i Jokic su na spisku. Koliko sam cuo, Djordjevic je trazio da Milutinov ne ide sa ovom ekipom, da se odmori za pripreme A selekcije. Ovaj info je 99% tacan. Sta je sa Jokicem ne zna niko. Salic je '95. a ne mogu se sjetiti je l' on pozvan?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Milutinov u svakom slucaju ne bi trebao da igra ovo prvenstvo i Sale je u pravu sto je protiv toga... E sada, ovo oko priprema, ja sam misljenja da ga Sale nece voditi, ali da hoce malo da ga ocelici duelima sa Krletom, Raduljom, Kuzmicem, Bobijem...

Salic je pozvan, ali niko ne zna sta je sa njim, kao i sa Aranitovicem i Andricem.

Evo spisak igraca sa prvobitnog spiska koji nisu bili ni u protokolu na ovom turniru:

1) Salic
2) Aranitovic
3) Andric
4) Milutinov
5) Jokic
6) Djukanovic
7) Guduric
8) Davidovac
9) Rakicevic
10) Dobric
11) Ristic
12) Simovic
13) Zagorac
14) Radicevic

EDIT: Na ovaj spisak dodati i igrace koji nisu ni pozvani:

1) Jovanovic
2) Pusica
3) Jugovic
4) Cvorovic
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Fali nam Andric kao sutersko krilo, Milutinov kao centar, ipak se nije pokazao nesto na SP U 19 tako da po meni jos nije prevazisao ovaj uzrast, Jokic kao cetvroka i Radicevic kao plej da bi napravili uspeh na ovom EP.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 40
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]