Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Apic se zaista slabo snalazi u ovoj ekipi, iskreno vise sam ocekivao od njega.

Pot je po meni Luka Drca verzija 2.0. Solidan klupski igrac i igrac zadatka koji ce obaviti dobro svoju ulogu, ali nista vise od toga.

Novak me previse podseca na Andjusica, a Andjusica bas i ne mirisem. Sut sa zemlje, krhka gradja... Ima stofa za igru, ne mogu da kazem da nema, ali jednostavno takav nacin igre ne prolazi na najvisem nivou.

Jankovic je jak kao bik, ali ja sam i dalje skeptican sto se njega tice. Decko je sutirao bacanja ove sezone 36% na preko 150 sutnutih, to je bas slabo. Cetvorke bez suta u sadasnjoj kosarci su skoro hendikepirane. Da je ovo vreme Savica i Tomasevica uklopio bi se odlicno, ovako sam prilicno skeptican. Steta sto nije visi pa da igra centra. Atletika mu takodje ne ide na ruku... Ukoliko nekako uspe da popravi sut postace ozbiljan igrac, ali ako ne uspe...

Tejic je mene licno odusevio i danas i juce, lupa blokade, dobro zavrsava pod tablom, solidan prvi korak. Jedino sam mu malo zamerao sto nije sutnuo par puta kad je bio sam na 3, mada jeste ekstra pas imao rezona, ipak bih vise voleo da je on opalio. Mislim da je zaista veliki potencijal sa kombinacijom visine i solidne atletike uz sasvim pristojan sut moze biti veoma, veoma zahvalan igrac.

Jaramaz se slabo snalazi u ovom sistemu, nekako se previse zadovoljava da prangija spolja umesto da probija. Ne dopada mi se to.

Rebic je igrao sjajno, imao je par vrhunskih dodavanja koje nisu bile asistencije samo zato sto su Jankovic i Tejic promasili zicere. Solidan sut, stabilan na lopti, dobro kontrolisao tempo igre. Iskreno meni se veoma dopalo kako igra.

Todorovic je u nekom grcu, mislim da bi trebao malo da se oslobodi.

Samo za kraj, nadam se da Mijatovic vise ni jednu mladu selekciju nece voditi.
Korisnikov avatar
By Jomer
@Lepus gledali smo istu utamicu :) ;) , svako gleda iz svog ugla, za Jankovic nije pedalj jedan usavrsio svoju igru od prosle godine i SP, igra sve na snagu, poene postize iz obitka i iz PNR koji vrti ovaj mijatovic svaku drugu akciju, da zida ne zna, neki potez fintu kao macvan nema , sut smo vec apostrofirali, za seniore je limitiran, i samo nekim ludackim radom moze da dogura da EL, za Novaka mi nemamo strpljenja , cim ne igra odbranu takve igrace liferujemo momentalno, zato i propadamo, on po meni moze mnogo to je pokazao i prosle godine u finalu SP, Rebic kao plej je trebao da razigra igrace, a on je svaki visak u 1/2 gledao da zavrsi solo dok je imao po dva igraca slobodna, to mi se nije dopalo, kao i njegova kontrola lopte koja je za pleja prosek, opet ponavljao kao i u onom postu posle utakmice, ovo su pripreme, mozda sam ja za neke stvari u debelom autu, ali pisem ono kako sam ja video sve to danas
By Rich Froning
Igraci su intezivno poceli da vezbaju sut sa vise od pola terena.
Tanki smo,mnogo losa odbrana perimetra.Jankovic i Tejic pune kolone.Tejic nervozan ali i takav dominira na obe strane.
Korisnikov avatar
By Zex88
Koliko je visok plej kod Bugara? :lol:

Tejić prangija trojke ko lud.

Edit: Zveknuo link 40s pre kraja..
Korisnikov avatar
By ofkovac
vazenkov se raspistoljio za sve pare danas...ne kapiram mijatovica sta je hteo da postigne na ovom turniru, neke dobre igrace uopste nije poveo, a 5 od 12 igraca je poveo cisto da popuni protokol...
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 40
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]