Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
BogdanB napisao:crni englezi,sta reciMars kuci sa Spancima i Kameruncima
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Gaja napisao:Greota pre svega za Stevu.Nije nego ja drvim na tviteru o fidbalu,pa da se ne ponavljam.![]()
Moram da priznam da mi drago sto ova tema nije tako uspesna jer dokazuje da smo pravi pravcati ljubetlji kosarke![]()
![]()
Zex88 napisao:Na tviteru moras da pises prave vesti, a ne da iskazujes svoje emocije.Gaja napisao:Greota pre svega za Stevu.Nije nego ja drvim na tviteru o fidbalu,pa da se ne ponavljam.![]()
Moram da priznam da mi drago sto ova tema nije tako uspesna jer dokazuje da smo pravi pravcati ljubetlji kosarke![]()
![]()
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
MILOS OBILIC napisao:Ovo je možda prvi put da se 100% slažem sa Obilićem.Zex88 napisao:Na tviteru moras da pises prave vesti, a ne da iskazujes svoje emocije.Gaja napisao:Greota pre svega za Stevu.Nije nego ja drvim na tviteru o fidbalu,pa da se ne ponavljam.![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]