Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Unikaha unistava Real.. +23..
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Pink Panther napisao:novosti iz istanbula,došao stanko barać u zagreb !!

duda već vodi treninge,dobio je putpune ovlasti,kao GM u nba
zoka planinić želi pobjeći pošto poto,sad je pak išao uklanjati bradavice neke samo da ne treneira.nada se drugoj sezoni negdje drugdje jer mu se neda odraditi sezonu kao u vojsci
krle i teodosić blizu
savan ide
stanko isto
nemanja bjelica kaže da je žoc poludio,da odkad su ispali uz eurolige treniraju intenzivnije nego kod duška ivanovića i da žoc kreše bocu viskija dnevno
oktay mahmuti odbio pao nakon otkaza peduli,al dogodine ne planira voditi ni galatu
sad nude ugovor itudisu iz banvita,ako ne prihvati ( izgleda neće) možda uzmu ivanovića

klub je rasulo, plaćaju masno, tamo se ide o pare u smiraj karijere,barem je bilo unazad 10 godina, trening trraje od 2 do 3 popodne,veli da svi samo žele bit ozlieđeni jer tu nema kontrole nikakve,veli da on nije inzistirao dolasku u klub na terapije da je mogao mjesecima biti van istanbula da nitko nebi skužio
evo ovo što sam prije pisao na kraju dobilo potvrdu, duško ivanović u panati :clap:
By objektivni_navijac
vraća se na velika vrata :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
sinoc odlicno vece na Areni sport uz sansku kosarku. Prvo Valensija sa 8 igraca u rotaciji i sa LAfajetom koji je dobio 3 licne u 1/4 dobila Barsu u Blaugrani sa 4 razlike. Lucic solidan, pogodio jednu veoma bitnu trojku za izjednacenje, ali i pickarski promasio zicer sam na kraju, kojim je mogao da donese pobedu. Drago mi je da se vratio u formu, mada i dalje nije to onaj isti igrac.

Unikaha, sinoc su pokupili sve moje simpatije! Pa onakva utakmica je cudo, jos protiv Reala. Kakvo je to ludilo bilo u sutevima, u skokovima, u odbrani odlicni... Vaskez koji dominira centarsku liniju Reala ko od sale mi je pik veceri. Stimac koji skoluje Borusisa, odlicna jos jedna njegova partija, u ovom timu njegova kosarkaska inteligencija ne dolazi toliko do izrazaja, pa cak i izgleda dosta ozbiljno. Ima svoje skokove, solidnu odbranu, po koji poen, ali i dalje zna da napravi glup faul.

Navijam i u nastavku za Valensiju i Unikahu, i za nastavak serije :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
objektivni_navijac napisao:vraća se na velika vrata :D
Nije im ni trebao trener. Dosli su do titule u Grckoj i dobili CSKA dva puta, a nadju novog trenera. Nije fer.
Sto se tice Ivanovica smatram ga za dobrog trenera. Dobro resenje, mada nisu ni trebali da menjaju trenera.
Korisnikov avatar
By Gaja
Demoliranje Barseu Barseloni, 20 razlike za Valensiju. Sa 0-2 do 2-2 u gostima.
U Valensiji pa recimo da su svi igraci bili raspolozeni. Ne mozes da izdvojis nikog posebno. Igrac tekme Romejn Sato, izdominirao u svim pravcima, cak imao i blokadu nad Lampeom iz mesta. Lucic za 20ak minuta vrlo dobar, siguran, nije trosio mnogo lopte, 7 poena 5 skoka 1 asistencija. Mislim da je tek 4 opcija u napadu, i bas nije iskoriscen do kraja nego oko 70% njegovog potencijala. Cak 6 blokade je podelila Valensija od toga Doleman 3, Sato 2 i Liscuk 1.
U Barsi opste sivilo i jedini koji je bio na visini zadatka je Navaro sa 18 poena.
Peta tekma se igra u Valensiji u nedelju valjda.
Korisnikov avatar
By kontrabas
:lol: :lol:

[tweet][/tweet]

Izvinjavam se, ako je neko već stavio. Blat, ako je verovati ovome, ja sam još oprezan, u NBA-u.

(
Just after Maccabi Electra Tel Aviv won this season's Euroleague, former NBA players Reggie Miller and Greg Anthony confessed to not knowing much of coach David Blatt.

But now, they will know his name.

Maccabi coach David Blatt announced that he is stepping down at the end of the Israeli domestic season to pursue opportunities in the NBA.

Blatt announces his resignation just before his team's Finals win over old rivals Maccabi Haifa, as the American regained the domestic crown that his side lost last season to Maccabi Haifa.

"Now is the right time for me to leave Maccabi," Blatt said at a press conference in Tel Aviv. "I'm leaving a home, not a family."

Blatt added: "I'm not leaving Maccabi for more money but to pursue my dream. Growing up the Boston Celtics made the NBA a dream."
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]