Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Nisam gledao drugo pol. Sta je to Jokić radio, ukratko ako nije problem?
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Mutinjo napisao:Nisam gledao drugo pol. Sta je to Jokić radio, ukratko ako nije problem?
Ukratko, 18 poena, 3/3 za dva, 3/3 za tri, 6 sk, 3 ol.
Ali nije stvar u statistici, on se decko igra kosarke.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jbt koja je milina gledati ovu Megu, jebes mi sve vise volim da gledam ove klince nego moju Zvezdu.
Plejada igraca koja se igraju kosarke na celu sa dva starija igraca od kojih je jedan definitivno pokazao da zasluzuje ravnopravnu borbu za najboljih 12 u Spaniji, veceras sam na terenu video "onog" ubicu.
A za Jokica koji je takav doktor ove igre sa samo 19 godina nemam reci! :clap:
Poseban utisak ostavio i mali Jaramaz, imace Mega i posle Micica nekoga ko ce da plodi.
Miljen, Micic, Jokic, Dangubic, Jaramaz, Krstic da ostanu zajedno i sledece godine gazili bi nas ko plitak potok, a Boga mi mogu i ove...
Korisnikov avatar
By Zex88
Spominje se da će Danguba i Vasa otići u kamp u Trevizu i da neće biti tu za prvi meč.
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao:Ako dobiju poziv sigurno ce ici, njihova promocija je Misku ipak znacajnija nego rezultat kluba.
Dobili su poziv.. A sajt eurohoops je objavio da su i prihvatili..
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovic 7m

Aleksandar Marelja, PF, the 6th mvp of Serbian league, signed contract with Serbian club, Mega Vizura.
Korisnikov avatar
By Jomer
video juce Miska na terazijama menjao slicice :D , bilo mi trulo da pitam nesto vise o nekim transferima(Dangubicu :D ;) ), bio sa cerkom pa reko da ne smaram coveka :)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Grobar1971 napisao:Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovic 7m

Aleksandar Marelja, PF, the 6th mvp of Serbian league, signed contract with Serbian club, Mega Vizura.

Dobar potez, Marelja je veoma kvalitetan igrac. Znacice Megi mnogo kada Novica bude napustio klub. Eto posle godinu ipo dana koliko ga hvalim napokon ce dobiti priliku u solidnom klubu da pokaze sta zna.

EDIT: Miljenovic i Krstic ostaju u Megi i sledece sezone objavio Misko.
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]