sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
kontrabas napisao:Radnicki sa ogromnom energijom. Vrlo raznovrsna i mastovita igra u napadu.Kakvom spisku? Ako mislis reprezentacije Bircevic i nekako, ali Katnic-haha nemoj me zezati.
Katnic me odusevljava. Kao i Birca. Zelim obadvoje da vidim na spisku. Ne znam zasto je Muta izveo Katnica a vratio Marinovica. Ofanzivna igra je time nesto stagnirala. Katnic ume bolje da probije, predje svog coveka i onda se otvara opcija za opcijom za napad Radnickog.
Say my name...
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.
kontrabas napisao:Naravnom na tom širem spisku. Ne znam kako neko može na njega staviti Veličkovica a izostaviti Birčevića. Takodje ne mogu da razumem da se stavlja Nedović, koji ne vidi teren, koji kao plej, osim u nekom kontra napadu, ne blista. Ako Katnić može brzinom da probije, pa onda poveže pasom napad, ili pogodi šut iz naskoka za dva, što sasvim solidno radi zadnje dve utakmice, plus odigra pristojnu odbranu, zašto za njega ne bi bilo mesta. Jedini kvalitet koji Nedović stavlja na teren je taj kontranapad, što je za mene premalo - a mesta za solidnog pleja uvek ima.
I kad ne budes prvi ti...
Karaburac napisao:To. Pa Nedovic je pre tri godine igrao sa Katnicem u istom timu,ovaj nije mogao da mu prismrdi..kontrabas napisao:Naravnom na tom širem spisku. Ne znam kako neko može na njega staviti Veličkovica a izostaviti Birčevića. Takodje ne mogu da razumem da se stavlja Nedović, koji ne vidi teren, koji kao plej, osim u nekom kontra napadu, ne blista. Ako Katnić može brzinom da probije, pa onda poveže pasom napad, ili pogodi šut iz naskoka za dva, što sasvim solidno radi zadnje dve utakmice, plus odigra pristojnu odbranu, zašto za njega ne bi bilo mesta. Jedini kvalitet koji Nedović stavlja na teren je taj kontranapad, što je za mene premalo - a mesta za solidnog pleja uvek ima.
Druze, Nedovic bi u ovoj ligi probijao 1na1 koga god hoces i kucao u facu polovini centara.

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički