Stare teme
Korisnikov avatar
By Gaja
Vincent Vega napisao:Gledao sam juce malo Real-Saragosa. Onaj Sanikidze je poptuno neverovatan igrac. Ludak. Usput, izgleda gore nego ikad :lol: . Sa bradom je zajeb'o Rodrigeza, a tek ono cudo od 'frizure'...
Elem, danas sedim sa ocem malog Nesica, Pancevca koji igra u Saragosi. Kaze da je Sanikidze jedan sjajan i potpuno otkacen lik, i da slusa - Indiru Radic! :D
Inace, covek ne moze da nadje dovoljno reci hvale za Damjana Rudeza. Kaze da se prema malom ophodi kao prema mladjem bratu.
I ja sam se odusevio, kad sam ga video vise mi licio na nekog penzionera medjutim posle onog aliupa nista mi nije bilo jasno. :D
Takodje gotivim Rudeza, imao je dve veoma dobre sezone u Saragosi i mislim da ce ga uzme sad neki bolji tim.
Korisnikov avatar
By Peja
Kako su igrali sinoc Lucic i Radicevic?
Na tren sam pogledao, Lucic je imao lagan kos, a Radicevic dva slobodna i asist,
Korisnikov avatar
By Peja
Odlicno, a Radicevic?
Ko je odneo pobedu?
Gledao sam paraleleno sa derbijem, tj prestao kad je ovamo poceo 2nd half
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Radičević igrao 20 minuta (!), 4 p, 4 as.
Korisnikov avatar
By Zex88
Dobi Pao..2-2 u seriji.. Ladno sudije nisu htele da dosude faul i od 10s koliko je Oli mogao da ima za zadnji napad imao tek 2..
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Nisu hteli na Dijamantidisu i Focisu da sviraju svirali na Lazmeu. Kao što su svirali i dva puta korake koji ne postoje Lazmeu i Dijamantidisu. Zakuvavaju rešenu utakmicu bez potrebe.
Korisnikov avatar
By Zex88
Grobar1971 napisao:Nisu hteli na Dijamantidisu i Focisu da sviraju svirali na Lazmeu. Kao što su svirali i dva puta korake koji ne postoje Lazmeu i Dijamantidisu. Zakuvavaju rešenu utakmicu bez potrebe.
ono su morali,Spanulis ga je pokosio. :D
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]