Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Na koga se odnosi poslednji pasus posta?

Bice sampioni sa Dudom i yu kosarkom, a pre svega radom koji im je dosad bio nepojmljiv
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Peja napisao:Na koga se odnosi poslednji pasus posta?

Bice sampioni sa Dudom i yu kosarkom, a pre svega radom koji im je dosad bio nepojmljiv
panathinaikos
Korisnikov avatar
By Peja
klub je rasulo, plaćaju masno, tamo se ide o pare u smiraj karijere,barem je bilo unazad 10 godina, trening trraje od 2 do 3 popodne,veli da svi samo žele bit ozlieđeni jer tu nema kontrole nikakve,veli da on nije inzistirao dolasku u klub na terapije da je mogao mjesecima biti van istanbula da nitko nebi skužio

Kako Pao? Kapiram da je Efes ili Fener ili jos veroatnije i jedni i drugi
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Peja napisao:klub je rasulo, plaćaju masno, tamo se ide o pare u smiraj karijere,barem je bilo unazad 10 godina, trening trraje od 2 do 3 popodne,veli da svi samo žele bit ozlieđeni jer tu nema kontrole nikakve,veli da on nije inzistirao dolasku u klub na terapije da je mogao mjesecima biti van istanbula da nitko nebi skužio

Kako Pao? Kapiram da je Efes ili Fener
joj joj,to je išlo za efes

za pao- mislio sam zadnji dio gdje spominjem itoudisa i ivanovića :mrgreen:

nesporazum
Korisnikov avatar
By Peja
Sta cenis kolko je realno da dodju i SAric, KRstic TEo i Vasa i Bogdan?
Ja msm da ce dvojica najvise doci, mozda izuzetno trojica...
Svi ne verujem
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Peja napisao:Sta cenis kolko je realno da dodju i SAric, KRstic TEo i Vasa i Bogdan?
Ja msm da ce dvojica najvise doci, mozda izuzetno trojica...
Svi ne verujem
za bogdana mislim da nema šanse
teo i krle vrlo vjerojatno da ne kažem sigurno
šarić ovisi sve o draftu,ako ostaje u europi ide via carigrad
za vasu se pričalo dugo da je siguran,jedan od prvih postova na ovom forumu mi je bio o mišku i njegovoj ergeli u efesu prije nego li je sve izišlo u medije,tada sam spominjao vasu tamo.ali nekako i nisam više presiguran da će završiti tamo.teodosić dolazi,zoka ima ugovor, balbay ima ugovor.
Korisnikov avatar
By Peja
Ja mislim TEo sigurno jer na njemu Duda bazira ceo sistem, ne bi dolazi da mu nije osigrano da ce dovesti Milosa.
Saric takodje siguran, to je postalo onda kada je presao u Miskovu firmu
KRstic mozda, s obzirom da nema boljih centara u EL verovatan je on da dodje al opet godine, ide stariji, povredjeniji, Duda zeli fizicki dominantne zveri ala Dorsi.
Vasa i Bogdan iskreno ne znam , , to bi bilo odlicno za njih ali koliko je stvarno istina da dolaze pojma nemam
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Gledao sam juce malo Real-Saragosa. Onaj Sanikidze je poptuno neverovatan igrac. Ludak. Usput, izgleda gore nego ikad :lol: . Sa bradom je zajeb'o Rodrigeza, a tek ono cudo od 'frizure'...
Elem, danas sedim sa ocem malog Nesica, Pancevca koji igra u Saragosi. Kaze da je Sanikidze jedan sjajan i potpuno otkacen lik, i da slusa - Indiru Radic! :D
Inace, covek ne moze da nadje dovoljno reci hvale za Damjana Rudeza. Kaze da se prema malom ophodi kao prema mladjem bratu.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
olimpija se upucala u nogu zadnjh 4 minute u novom mestu, spakiranu utakmicu su imali
ključan detalj-obostrana tehnička muriču i buljanu, koja je bila i 5 obojici. ušao je hukić i promijenio utakmicu.
bravo za krku, bravo , peti uzastopni naslov :clap: :clap: :clap:
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]