Stare teme
Korisnikov avatar
By Gaja
Nisam gledao tekmu jer sam bio na slavi i tamo odgledao zadnju cetvrtinu... Raduje sto se nismo pogubili na kraju kao sto umemo i dobra partija Katnica koji se oslobodio okova. Ono radovanje na kraju me podsetilo na prve dve sezone kad nam je najveci uspeh bio pobediti vecite.
Korisnikov avatar
By dachakg
Do kraja moramo da bijemo Megu sa vise od 5 razlike i mislim da bi tom pobedom trebali biti treci! Mozemo cak i da dozvolimo sebi luksuz pa i da izgubimo od FMP-a,ali moramo da dobijemo onda Borac u Cacku,i onda da se nadamo (realnom) porazu Mege od Partizana! ;)
By dexy
dachakg napisao:Do kraja moramo da bijemo Megu sa vise od 5 razlike i mislim da bi tom pobedom trebali biti treci! Mozemo cak i da dozvolimo sebi luksuz pa i da izgubimo od FMP-a,ali moramo da dobijemo onda Borac u Cacku,i onda da se nadamo (realnom) porazu Mege od Partizana! ;)
Ako Partizan pobedi Zvezdu u subotu, pobeda protiv Mege mu nije potrebna.
Međutim, znajući Duletovu filozofiju, čisto sumnjam da neće ići na pobedu
Korisnikov avatar
By dachakg
dexy napisao:
dachakg napisao:Do kraja moramo da bijemo Megu sa vise od 5 razlike i mislim da bi tom pobedom trebali biti treci! Mozemo cak i da dozvolimo sebi luksuz pa i da izgubimo od FMP-a,ali moramo da dobijemo onda Borac u Cacku,i onda da se nadamo (realnom) porazu Mege od Partizana! ;)
Ako Partizan pobedi Zvezdu u subotu, pobeda protiv Mege mu nije potrebna.
Međutim, znajući Duletovu filozofiju, čisto sumnjam da neće ići na pobedu
Zato navijamo za Zvezdu! :drool: :D
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Je l' moguće?

Je l' prodato ovo, da znam, da se ne nerviram?
  • 1
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 295

Зекс, од Банке долази порука, не од ЦЗ Хахаха,[…]