Stare teme
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Peja napisao:Otom potom svakako cu pratiti ako Duda bude trener
i ja ,mene baš zanimaju.pogotov osovina vasa-dario.
moj dobar prijatelj tomica mijatović je tamo pomoćni trener godinama,ostaje i dogodine,tako da se nadam nekim sočnim pričama o dudi i načinu rada,jako me zanima.
Korisnikov avatar
By Peja
ODLICNO, mene jos vise, nadam se da ces podeliti :D
Jesu Duda i ostali tamo definitivno?
Korisnikov avatar
By Pink Panther
da ste trener i da možete složiti ekipu,sastavljenu od euroligaških igrača, kako biste to napravili :mrgreen:
dakle 12, imena, koji klub, neka vrsta fantasya
By grobar sa kosova
Teodosicu ne moze ne Duda vec bog da pomogne!On da igra za Majami oni ne bi osvojili nista!I kako nije luzer?!3 godine sa Cska koji ima sve 3 sezone najbolju ekipu u Evropi oni ne osvoje nista a on bude najveci krivac zbog toga!Sta treba da se desi jos da bi Zvezdasi za njega rekli da je najveci luzer?!On je najveci luzer u istoriji evropske kosarke!I u mladjim kategorijama nikada nije bio lider,Tepic je uvek bio lider!
Korisnikov avatar
By Karaburac
@PP

1) Rodrigez, Arojo, Dentmon
2) Fernandez, Bogdanovic
3) Micov, Likhodej
4) Mirotic, Bjelica
5) Hajns, Dorsi, Mezri
By grobar sa kosova
1,Rodrigez,M.Vilijams
2.Bogdanovic,Milosavljevic,Rudi
3.Pavlovic,Hrijapa
4.Mirotic,Braun
5.Maric,Bobi,Milutinov
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa iskreno vodio sam se nekom idejom da mi plejevi dobro vrte pik (Serhio i Arojo), a da mi centri budu zivotinje koje prikucavaju sve zivo iz pika Hajns, Dorsi. :D Za krilne centre sam gledao da imaju visinu, sut i tehnicku obucenost da mogu maksimalno da sire odbranu prilikom pika, tako da mi je prvi izbor tu bez premca Mirotic, a Bjelica mi je nesto najslicnije njemu. Nece da se buni ako ne dobije puno lopti, moze da poveze ekipu. Na krilo sam isto stavio Micova iz tog razloga, a Likhodeja zato sto je najbolji coskaros u Evroligi (bar po meni) sve u cilju sto bolje eksploatacije glavne okosnice plej-centar. Bogdanovic i Rudi mi se takodje nekako uklapaju u tu ideju, mogu nesto i sami da odigraju, a mogu i da kazne od lopte... E sad, kako bi odbrana izgledala to je pitanje, ali sa ovim zivotinjama u reketu mislim da bi bilo ok.
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 149
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]