@peja, primjetio sam da nitko na forumu ne piše sa tolio optimizma o srpskoj reprezentaciji i njenim igračima, a i ispratio sam ljetos kako si slično piso i za našu
lijepo je da vjeruješ u miloša. ali nemogu se složiti sa usporedbama sa parkerom i šanjolskim bekovima.drugi je kontekst.
parker je oduvijek bio pobjednik. kao usporedbu sa milošem navest ću zorana planinića, kojem zamjeram strahovito što nije postao (po)najbolji europski playmaker i nosio našu reprezentaciju deset godina do medalja. samo zato jer nosi istu karmu kao i miloš teodosić. na europskom prvenstvu u zadru 2000. za juniore u finalu su se surele francuska i hrvatska. francuzi sa generacijom parker,diaw,turriaf, petro,pietrusi.. mi sa planinićem,dijanom,popovićem,rozićem,kasnije su prikljčeni kasun i žižić. svi su usmjereni na planinića i parkera.jedan je rasni playmaker od 2m , drugi je prototip brzanca . legitimni nba igrači. mi smo izgubili u produžetku sa sirenom,planinić se sakrio u završnici. parker je odveo francuze do zlata. birani su u slično vrijeme sličnim pickovima. parker je završio u spursima i ostalo je povijest. planinić je 3 godine tavorio kao zamjena jasonu kiddu u netsima. nije imao karakter da se nametne.nije bio pobjednik. parker je svih ovih godina, pa i nakon što je primio pehar mvp finala na pitanje novinara tko je bolji od njega,odgovorio samo jedan i igra u europi,zove se planinić. i šta to vrijedi zoranu planiniću???? uvreda je za njegov talent da nije osvojio par euroliga. chokao je na svakom final fouru. u tau ceramici dobio je od perasovića ekipu u ruke ,i to kakvu ( rakočević,prignoni, vidal, scola, splitter, mickael, macdonald). ja sam uvjeren da nijedna ekipa nije igrala ljepšu košarku šta ja pamtim.planinić je bio jedan od najboljih igrača eurolige. na final fouru NIJE POSTOJAO. otišao je u cska, nije se namtnuo, rotacijski igrač uz holdena. na final fouru NIJE POSTOJAO.skupljao milijune eura. iz cska je mogao birati-ostanak, oly, pao, barca,i čovjek je otišao u himki

jer tamo dobiva 2 milijuna eura po sezoni. okej, osvojio je ruski kup, neka finala,izjebao cska, osvojio je eurocup kao mvp takmičenja i lani briljantno vodio himki u euroligi. i šta mu to znači. ljetos je imao ponudu cska na stolu ( koji bi u slučaju njegova potpisa slao miloša u fener žocu) , frajer otišao u efes jer tamo svi znaju da se ne trenira i zajebava ( znam iz prve ruke bukvalno ) . u isto vrijeme parker je postao šta je postao.planinić je dvaputa imao loptu u rukama u četvrtfinalima eurobasketa 07 i 09 da nas odvede u polufinale,egal,sve na njemu.i promašio je. jer je gubitnik.
poanta ovog posta-neki igrači su gubitnici ,ili ako nisu, nose neku lošu karmu. može biti do karaktera. neznam. slično što sam napisao za planinića mislim za teodosića. nisu slični igrači. ali su obojica vrhunski.top 5 playeva u europi po talentu. zato postoje parkeri,spanoulisi i šarasi,ali i planinići,teodosići.zato je pera božić institucija,a igor rakočević gubitnik.