Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Znao sam,Teo kriv. :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
ali znao sam da ce dobiti Makabi, mada su se sve vreme nudili, ali ovaj CSKA je tolko ocajan da je to strasno, ali tako im i treba. na ovom f4 navijam za MAkabi, jer su najveci autsajderi :dance:

Teo, Micov i Krle odlcini veceras :D |

kakva rampa TAjusa nad Vimsom :o :o :o

ocekujem dobru tekmu u EL klasiku.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Blatu i njegovom timu sve čestitke. Borili su se kao lavovi večeras.

Cska po kozna koji put skinuo gaće. Hvala Mesina. I Mesina i Teodosić i Krstić su stvoreni za regular season. Čim pršti, čim je plejof, sa njima možes biti samo na gubitku. Nadam se da će Krle uzeti odmor od reprezentacije ovog leta. Kretao se kao baba, dobro će mu doći odmor. Isto važi i za Teodosića. Ne može igrač koji ne igra odbranu da ti igra u petorci.

Kad igraš kao baba, na kraju izvisiš. Mislim da su prodali barem četiri lopte u zadnjoj četvrtini.
Poslednja izmena od kontrabas u Pet Maj 16, 2014 8:24 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By rudonja
Sramota.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Teska srca ovo pisem ali Cska i da je prosao satro bi ih Real/Barsa samo tako. Dusa me boli kad vidim da Teo ne moze da nabode trojku kada se lomi, kad se samo setim 2009 i onog rafala protiv Slovenije ko bi rekao..., mislim da ga ovi porazi na F4 unistavaju i da bi bio mnogo bolji igrac danas da Printezis nije ubo ono pre 3 godine. Makabi srcano i uz Blata koji je doktor za izvikanog Mesinu koji nije sastavio krstenu sezonu jedno 7 godina.
Krle definitivno ne lici na onog na kojeg smo navikli, bojim se da ga vise necemo gledati u tim izdanjima. Veliki udarac za Ruse i mislim da ce posle ovog da ode dosta igraca, ali da ljudi dadose silne milione za onog divljaka Vimsa majko mila!? Nema ovaj tim karakter i to se vidi iz aviona, posrali se svi, sta bi tek bilo u finalu!?
Iskreno jebe mi se za njih nego se bojim psiholoskih posledica nasih igraca pred SP.
Inace da sam na Teodosicevom mestu odjebao bih sve i zapalio bih daleko odavde, tj. NBA, ali bojim se da ce da ode u tipa Efes gde ce i dalje da ga proganjaju duhovi proslosti i naravno gde nece niti da napreduje niti da uzme Evroligu, pogotovu sa Turcima.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Nije da ne bi bilo dojajno ako postoji mogućnost da ovde i jedni i drugi izgube.
Puto marikones una pahilja kon la fazonas non marikonada
Korisnikov avatar
By rudonja
Budzet od CSKA bi mnogo bolje posluzio ljudima u Ukrajini.

Evo i Barsa se sramoti...
Korisnikov avatar
By Pink Panther
prije svega svaka čast real madridu, ovako nešto dugo nisam vidio. masakr. igraju slobodno, opušteno, očito ovaj laso radi dobar posao. dugo nisam znao što misliti o njemu,ali eto mu priznanja.

barca razočarenje, učinili su sve nebi li osvojili, zadržali isti tim , doveli olesona ( lani usred sezone bez prava nastupa), papanikolaua, dorseya, nachbara, lampea , pullena i nije bilo dovoljno. ne volim ništa šta ta blaugrana predstavlja u svim sportovima, ali igrali su sjajan top 16, prošle subote razorili ovaj isti real, nisam očekivao ovo. i žao mi je antiše , jedini je danas nešto odigrao. žao mi je i didija drapera što zbog ozlijede neće igrati finale.

a o prvom polufinalu, očekivao sam to. karma je kurva . sviđalo se vamo to ili ne , miloš teodosić je gubitnik u rangu san epifania, dugo nisam gledao čovjeka koji je nositelj takvog mentaliteta. nije on danas ništa sjebao posebno ,niti je chokao,ali izračunao sam da zadnjih 7 sezona predvodi najskuplju ekipu eurolige, nije otišao do kraja, nije dao veliku predstavu u završnici eurolige. sve sam mišljenja da mu je najgore što mu se desilo ona trojka špa u turskoj 2010. , objasnim jednom prilikom. messina je samo sergio scariolo sa manje gela. s tim da za razliku od scariola nije stvorio nekog ala carlton myers i imao je skuplje i jače timove. slaba priprema utakmice, još lošije vođenje, neznam šta reći. mislim, mi govorimo o timu gdje je 12. igrač cska (pargo ) realno vodeći igrač maccabija zadnjih sezona. u cska se moraju zapitati kakve igrače plaćaju i kakve novce.maccabiju svaka čast, drago mi je kao što sam najavio uoči polufinala.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Stvarno nisam ocekivao ovakav genocid. Strasno kako je Real odigrao.
By grobar sa kosova
Nisam gledao Cska ali pretpostavljam uzrok poraza!I ne znam sta ce Makabi u finale koji djavo!Pregazice ih Real!
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 149

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]