Stare teme
By Edibledi
Ко је онда овај са бројем 41 што палија тројке ко луд? :?
Korisnikov avatar
By Zex88
Don_Sale napisao:Gde li mi je brat Obilić da pomene rukomet :D :D

Ja moram....Unapred se izvinjavam.

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9223_n.jpg
Na temi ostali sportovi-rukomet ga kune Milanezija. :D
Korisnikov avatar
By Gaja
Sta mislite, da li se druze on i MO? :D

Da kazem recen'çu dve o tekmi protiv Borca...
Borac je bio raspad sistema u prvom poluvremenu dok se u trecoj cetvrtini probudio pre svega Protic. Poceo je da pogadja suteve, asistencije, i ulaze... Sta mi se najvise nije svidelo, imao je gomilu dodavanja iz dvokoraka. Solidno koristi brzinu ali ne mogu da odredim kakav bi bio ABA igrac. Nas je u trecoj cetvrtini pre svega uveo u kontra ritam Jovic sa par losih dodavanja i izgubljenih lopti. Onda je usao Mladjan koji se nije ni video na terenu a opet imao solidnu minutazu. Kada je posle sto godina Muta video da Djomli ipak ne ide vratio je Jovica i tada smo opet otisli na 20ak razlike. Jovic i Kalinic dve zveri u odbrani. Jednom prilikom Jovic ostao sam u kontri Borca na njih dvojicu, uplasi se prvi i baci loptu nesto bezveze, posle je uhvati ovaj drugi pa se i on uplasi i na kraju uhvati loptu Jovic. Sto se tice Kaline, bez obzira na sve price o njegovom odlasku on posteno "zaradjuje" svaki dinar. Uglavnom je postovao pod samim kosem svoje cuvare i uvek je izlazio kao pobednik. Zalosno sto nam jedini igrac koji moze da odigra ledjima je krilo. Imao je jednu paradu da bi ispravio svoju gresku. Dosta je popravio sut i moze se reci da je mozda i najbolji suter posle Marinovica i Mladjana. Birca igra dosta promenljivo, neku razbije pa neku nema pojma i tako u krug. Kod Borca pored Protica jedini vredan pomena bio je i Albijanic. Decko se gura i bije pod kosem cak lepo i igra ledjima i u par navrata izlazio kao pobednik protiv Brkica(koji uvek cuva najbolje protivnicke centre).
E da, iza mene sedeli neki matori Cacani i komentarisali sve igrace cak i znali solidno o nasim kosarkasima. I bas ne gotive Pesakovica, kazu da nema pojma i da samo roka statistiku na neke gluposti. I tako... Nadam se da Pavlovic nece igrati protiv nas :sci-fi-beamup:
Korisnikov avatar
By Gaja
Don_Sale napisao:A najbolji detalj utakmice klizanje i pad sudije Pecelja...Da ne kažem šta mislim o njemu.Opružio se koliko je dugačak---ipak onaj odozgo sve vidi.
E daaaa, koliko sam se samo smejao :lol: Pa cela hala je pala u delirijum, zamisli taj blam da ti se smeje cela hala :D
  • 1
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 295

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]