Stare teme
Korisnikov avatar
By The Answer
BogdanB napisao:Koliko godina imaju ovi klinci iz Foke sto su osvojili? Znam da su pioniri,ali nemam pojma koliko je to godina.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Do 15 godina.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pionirski turnir se igra na taj nacin da ekipa koja ima dominantnog klinca osvoji turnir. Obicno svaka ekipa ima jednog ubicu, jednog dobrog igraca, dva-tri timska igraca, a ostali udju na + 10-15 razlike.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Zemun je imao najdominantnijeg igraca pa je pukao u finalu.
Zensko finale je odlucilo to sto je najbolja igracica turnira dobila 5 licnu i igrala 24 minuta, a sa druge strane Naumcev iz Kragujevca nije imala 5 licnih. Uglavnom se finale svelo na njih dve. Verujem i da je kod muskaraca isti slucaj tako da se moze reci da sam u pravu da su te pionirske ekipe sastavljene od jednog do dva velika talenta, par solidnih talenata koji su timski igraci i par rezervi.
Korisnikov avatar
By Antoine
Karaburac napisao:Moras li svuda da utrpas tu zensku kosarku?
Što ne bi, prolazi mu za sada da nas sve kolektivno pravi majmunima.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
DA. Kao i sto vi trpate Sarica u sve teme, a covek niti je igrao u NBA, niti za reprezentaciju Srbiju niti Evroligu, tako da ne treba da bude njega u tim temama.
A zenska kosarka ima veze jer je bilo reci o selekciji Radnickog iz Kragujevca cija je ovo tema.
Korisnikov avatar
By Antoine
MILOS OBILIC napisao:
DA. Kao i sto vi trpate Sarica u sve teme, a covek niti je igrao u NBA, niti za reprezentaciju Srbiju niti Evroligu, tako da ne treba da bude njega u tim temama.
A zenska kosarka ima veze jer je bilo reci o selekciji Radnickog iz Kragujevca cija je ovo tema.
A da li je tema o rukometu? Ili si i to ubacio zato što ima veze sa KK Radničkim? Ako smo već toliko tolerantni prema tebi, poslednje što treba da radiš je rasprava sa moderatorima. Zaista hodaš po tankoj žici, svi smo na ivici kada si ti u pitanju, ali umesto da se smiriš ti nas još sve ovde zajebavaš.
  • 1
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 295

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]