Skup tema koje govore o tehnici, taktici, statistici ...
Korisnikov avatar
By Gaja
Karaburac napisao:Hvala za post, priblizio si nam dosta nesto o cemu pojma uglavnom imali nismo :clap:

Kad budes imao vremena, napisi i neku zanimljivost o zivotu i situacijama, kulturi, sta god ti padne na pamet i pozelis da podelis sa nama. Na primer, da li se zentas zemljotresa i cunamija? :) I kakve su Japanke :mrgreen:
:text-+1: U prevodu hocemo najdetaljniji putopis ikada napisan u istoriji postojanja :D Od kosarke, preko obicnog zivota do te famozne poprecne picke :D
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Gaja napisao:
Karaburac napisao:Hvala za post, priblizio si nam dosta nesto o cemu pojma uglavnom imali nismo :clap:

Kad budes imao vremena, napisi i neku zanimljivost o zivotu i situacijama, kulturi, sta god ti padne na pamet i pozelis da podelis sa nama. Na primer, da li se zentas zemljotresa i cunamija? :) I kakve su Japanke :mrgreen:
:text-+1: U prevodu hocemo najdetaljniji putopis ikada napisan u istoriji postojanja :D Od kosarke, preko obicnog zivota do te famozne poprecne picke :D
+2
Bravo Darkane, samo piši - vidiš koliko su ljudi željni kvalitetnih postova i objašnjenja nekih novih stvari, novih priča :clap:
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Yopitsch-Kurz napisao:
Gaja napisao:

+2
Bravo Darkane, samo piši - vidiš koliko su ljudi željni kvalitetnih postova i objašnjenja nekih novih stvari, novih priča :clap:
+3 :clap:
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Darko, Gaja je u pravu 115% - na forumu Razno imaš podforum Putopisi pa molim te opleti malo tamo o bilo čemu što se tiče Japana ili koje druge zemlje koju si posetio, u kojoj si živeo ili samo prošao kroz nju. Ja bi' voleo da tamo napišeš nešto o Japanu, slobodno ubaci i neke slike i štajaznam.
Korisnikov avatar
By airdarko
Poprecna p...ka!!!! aaaaaaaa:))) Yopitsch pazi ovako. Ja sam igrao za Aek i Ilisiakos u Grckoj. U Atini sam ziveo dve godine. Ziveo sam u Kanzasu i Teksasu...Gruziji, Sloveniji, Novom Zelandu...I sada Japanu. Od cega tu da se pocne?:)
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Iskustvo me je naučilo - ne usmeravaj čoveka koji ima puno da ispriča, pusti ga da sam odredi prioritete.
Počni od početka, počni s' leva na desno, počni od bilo čega što bi hteo i mogao da podeliš sa nama.
Deluje da imaš mnogo materijala koji bi mogao da ispričaš zainteresovanim dušama.
Šta ćeš od toga (i da li ćeš išta, uopšte) da nam pripovedaš...samo ti odlučuješ :)
Korisnikov avatar
By Gaja
Yopitsch-Kurz napisao:Iskustvo me je naučilo - ne usmeravaj čoveka koji ima puno da ispriča, pusti ga da sam odredi prioritete.
Počni od početka, počni s' leva na desno, počni od bilo čega što bi hteo i mogao da podeliš sa nama.
Deluje da imaš mnogo materijala koji bi mogao da ispričaš zainteresovanim dušama.
Šta ćeš od toga (i da li ćeš išta, uopšte) da nam pripovedaš...samo ti odlučuješ :)
Slazem se, sam' pisi nesto Bog te ubio da te ne ubije :D
By Bozidar77
Ima li ko kakav članak, video ili nešto, guglao sam, ali slabo šta ima, zanima me da li su dovoljne one uobičajene pliometrijske vežbe, i kratki sprintovi za poboljšanje eksplozivnosti, recimo kod onih nekoliko koraka kada treba biti brži od svog čuvara.
Korisnikov avatar
By rudonja
Bozidar77 napisao:Ima li ko kakav članak, video ili nešto, guglao sam, ali slabo šta ima, zanima me da li su dovoljne one uobičajene pliometrijske vežbe, i kratki sprintovi za poboljšanje eksplozivnosti, recimo kod onih nekoliko koraka kada treba biti brži od svog čuvara.

Imas dosta klipova po netu sa NBA igracima, ali uzmi u obzir da su oni vrhunski spremni i da ne bi trebalo raditi ono sto oni rade bez prisustva trenera. Za pocetak, kamikaze su najosnovnija vezba.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]