dachakg napisao:cika.Velja napisao:dachakg napisao:Naš sunovrat je počeo ulaskom Dimića (doduše prinudno),ali niko ne može da me ubedi da je Dimić bolji igrač od Novaka!!!
Opet će Mutavi da upropasti još jednog igrača!!!
Jel si ti gledao u hali protiv Metalca,da je Muta dao Novaku sansu i da je za 2 minuta napravio 3 sranja i nije mogao da prenese loptu preko pola.....??
On je decko vanserijski igrac,ali ti ga pretera sa tim kukanjem vise....
Mlad je,dobice priliku kad zasluzi jakim treningom.
A sto se tice Dimica,u ovih 4 kola ja zadovoljan,pogotovo protiv Metalca...
Kad,sledece sezone???
Malina napravi minimum pet,sest sranja po utakmici,pa opet igra 40 minuta! A i kako da ispravi te svoje greske kad mu igra dva minuta po utakmici! S druge strane,on je i doveden da odmara Malinu,jer ovaj realno ima snage za jedno poluvreme,u drugom samo smeta i srlja iz greske u gresku!
Taj isti Malina ti je dobio Crnokosu bukvalno sam!
Daleko od toga da ga branim,ali trenutno je na nasem klubu neverovatan pritisak,nemas pojma koliki,da bi se Muta kockao.
Jednostavno igrace mu 7 igraca celu ligu,pa makar pocrkali svi do jednog.
Pominjao si nesto Dimica,volo bih da mi pojasnis,konkretno,sta je lose uradio u prva 4 kola "super"

lige??
Nego ti si cuo za Novaka,neko tamo ti je preneo da je on doveden da napravi razliku,da moze da igra odmah,da uzme mesto Jovicu,Dimicu pa i Mladjanu.
A on je decko doveden cisto da trenira sa ekipom,kao igrac Vrsca i da bude tu za ne daj Boze,ako se neko povredi...
Moras malo vise da se informises...
Zagovarajmo LOKALPATRIOTIZAM!!!