Stare teme
Korisnikov avatar
By rudonja
Zilavo.
Korisnikov avatar
By Peja
Navijam za Ruse celu sezonu ali siguran sam da ne bi izvukli seriju da ovo nisu dobili
Korisnikov avatar
By Pink Panther
dugo sam u njih sumnjao,jer tome nas iskustvo uči svih zadnjih godina,astronomskih ulaganja i propalih projekata.
ali armani ove godine može otići jako daleko.da imaju ozbiljnu tešku peticu rekao bi i da su prvi favoriti s obzirom na domaćinstvo FF i prednost domaćeg terena u četvrtfinalu. vanjska linija im po kreaciji minimalno al pari real madridu,ako ne i individualno moćnija. centri su im jebeni za ovu brzu igru sa puno PnR u napadu, slash and kick igre,u obrani iskaču...te moderne 4/5 zadnjih godina..ipak,fali mi jedan teškaš tu :/ ključ je valjda što su po prvi puta uzeli vrhunskog trenera lucu banchija iz siene.

a i jebeš final fourove bez šminkerskih talijančića,pa odrasli smo uz njih :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Zex88
Meni je veci problem kod Armanija pozicija 4. Meli i Valas su mi kako kaze Grobi limitirani igraci.. Laval i Semuels odlicno pikaju celu sezonu.
Ja ocekujem Armani na F4,to tupim na tviteru vec mesecima. :D
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Zex88 napisao:Meni je veci problem kod Armanija pozicija 4. Meli i Valas su mi kako kaze Grobi limitirani igraci.. Laval i Semuels odlicno pikaju celu sezonu.
i kristijan kangur je tu
gle jesu limitirani,ali dobro odrađuju svoju rolu .pokretni su ,daju tu stretch opciju
trojica ih je u rotaciji, nek ti jedan od njih odradi malo kvalitetniju utakmicu,dobio si dobar doprinos sa te pozicije,2 do 3 trojke i ciao :mrgreen:

pazi zajebane vanjske linije koliko lijevaka :o hackett, jerrels i langford, pa ti to brani :lol:

@zeberde padaju mi na pamet maccabi 2004 , moskva 2005 i bologna 2002
bilo je u madridu i barci,ali mi se čini da tih godina nije bilo baš tih klubova
Korisnikov avatar
By rudonja
I ja navijam za Armani, dugo nije bilo Italijana. Strim mi secka ko besan, de facto ni ne gledam utakmicu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pink Panther napisao:
Zex88 napisao:Meni je veci problem kod Armanija pozicija 4. Meli i Valas su mi kako kaze Grobi limitirani igraci.. Laval i Semuels odlicno pikaju celu sezonu.
i kristijan kangur je tu
gle jesu limitirani,ali dobro odrađuju svoju rolu .pokretni su ,daju tu stretch opciju
trojica ih je u rotaciji, nek ti jedan od njih odradi malo kvalitetniju utakmicu,dobio si dobar doprinos sa te pozicije,2 do 3 trojke i ciao :mrgreen:

pazi zajebane vanjske linije koliko lijevaka :o hackett, jerrels i langford, pa ti to brani :lol:

bilo je u madridu i barci,ali mi se čini da tih godina nije bilo baš tih klubova
E jest,zaboravi na Kangura.. Odradjuju oni svoju rolu,ali me Meli nesto nervira(ne znam zasto ) pa im crnim celu poziciju 4. :D Strasnu spoljnu liniju imaju ta trojka plus Djentile,Mos..
Jos da imaju Tadiju ne bi im priznao nista osim titule. :D
Korisnikov avatar
By Pink Panther
rudonja napisao:I ja navijam za Armani, dugo nije bilo Italijana. Strim mi secka ko besan, de facto ni ne gledam utakmicu.
odi na sportlemon.tv tamo ih ima bar 10,jedan mora raditi :dance:
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Zex88 napisao:
Pink Panther napisao:
i kristijan kangur je tu

E jest,zaboravi na Kangura.. Odradjuju oni svoju rolu,ali me Meli nesto nervira(ne znam zasto ) pa im crnim celu poziciju 4. :D Strasnu spoljnu liniju imaju ta trojka plus Djentile,Mos..
Jos da imaju Tadiju ne bi im priznao nista osim titule. :D
danas sam pod tušem zaključio da talijani imaju najpotentniju reprezentaciju u europi ako nabave nekog polupristojnog centra :D
povezao svoje misli ispod tuša sa ovim postom jer sam razmišljao koliko je melli smeće od igrača
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 149

Ја сам убеђен био да је он 4.. Јер кад ми искочи н[…]

KK Partizan 2025/26.

Fora je sto najvise domacih imamo na trojci. Jedin[…]