Skup tema koje govore o tehnici, taktici, statistici ...
Korisnikov avatar
By Zex88
Ti si Smederevac? :D
Korisnikov avatar
By airdarko
Ne ne:))) iz Beograda sam nego sam dok sam igrao za juniore OKK Beograda igrao i za Smederevo 1b ligu malo. A ovo za airdarko mi je burazer stariji napravio mail nalog na yahoo sa tim imenom kada sam otisao u USA posto sam do tada bio koristio njegov nalog:) od tada koristim to ime za sve....da se zna da nije neki komplex kao ja leteci, ja michael:)))
Korisnikov avatar
By Zex88
Sa kim si igrao tad u Smederevu? Ja sam bio pratio pre njihove nastupe,možda sam te bodrio sa tribina.. :D
Korisnikov avatar
By airdarko
Nastic, Strahinja Nešin:), Svilar 30, Miljkovic, mali of novinara onog zavoravio sam kako se zove...ne secam se bas svega. Zoka trener:)
Korisnikov avatar
By Zex88
airdarko napisao:Nastic, Strahinja Nešin:), Svilar 30, Miljkovic, mali of novinara onog zavoravio sam kako se zove...ne secam se bas svega. Zoka trener:)
A sećam se te ekipe..Tu je bio i mali Špara..Svilar se napucao u Americi samo tako..Ne sećam se kako se zove njegova ekipa..Možda Antonije zna?
Korisnikov avatar
By airdarko
Ma to su bili dani:) Nego...ako neko ima koje pitanje sto se tice ledjne tehnike neka se ne ustrucava. To je moja specijalnost:)
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
airdarko napisao:Ma to su bili dani:) Nego...ako neko ima koje pitanje sto se tice ledjne tehnike neka se ne ustrucava. To je moja specijalnost:)
Misliš na plivanje??

Šalu na stranu, cenim da ćete Karabu i ti biti najbolji drugari.
Dobrodošao na forum!
Korisnikov avatar
By Karaburac
Yopitsch-Kurz napisao:On je jako ozbiljan dečko, nije se sa njim zajebavati.
A i igrao je na centarskoj poziciji, pivot što bi Španci rekli.
I to sve sa svojih 190cm :lol:

Airdarko dobrodosao :beer: Napokon neko ko ceni lepotu udaranja laktom po rebrima i bubrezima :)
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 30

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]