Skup tema koje govore o tehnici, taktici, statistici ...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa, rekao bih da to poprilicno zavisi... U principu ja shvatam da svako treba da ima onoliko mase koliko moze da nosi na sebi, a to nije kod svakog igraca isto. Dosta zavisi od prirodne gradje, koliko funkcionalnog mesa moze da se nabaca na nekog. Zato taj idealan odnos kod centara i kod plejeva tesko da moze biti identican, jednom je cilj da bude razbijac, a drugom da bude sto brzi. Ne znam, ne verujem da se moze napraviti neki obrazac kao za manekenke :)
Korisnikov avatar
By Pink Panther
ja sam 100% siguran da se dopingiraju.
nemam dokaza za to,ali pogledajte wadea :mrgreen:
njegova vilica na licu sada i na početku karijere !! to je moguće samo od sterioida i hormonskih terapija.
jebo mene pas.
Korisnikov avatar
By rudonja
Mislim da je Paspalj ili tako neko nas izjavio da je bio na piss testu sa O'nilom u Atlanti. Nisam siguran, ali mislim da je u Antoine u pravu za London.

Sto se povreda tice, mislim da je autor ubo u metu. Da se ogradim LJ je stvarno vrh igrac (pas i% suta ne mozes kupiti hemijom), ali mnogo je bre otporan. MJ i KB su bili mnogo svilieniji sa 27-28-29 godina. Mislim da celavost nije argument, mozda je hteo da pokaze kako uzima ogromne kolicine testosterona, ali celavost sama po sebi je genetska, mada ume da se potpali anaerobijom. Kosarkasi su mnogo celaviji od npr fudbalera kod kojih je anaerobni trening slabije zastupljen (mislim na teretanu, sprintove itd).

Mislim da ''óni'' uzimaju nesto za oporavak. Jeste da je tamo medicina na vrhuncu, komore sa ledom, masaze, ultrazvuk itd, ali brate sto je mnogo mnogo je.

Slika

Pitanje dopinga je pitanje sportskog morala.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nije celavost bila argument vec rast glave. Mnogo je glavatiji nego sto je bio, to je nenormalna promena i obicno je uzrokovana uzimanjem hormona rasta.

Procenat suta LBJ je najvise posledica toga da unosi u kos koga stigne. Kako onda to nije kupljeno hemijom? Mislim, bio bi on vrhunski i bez toga svakako, ali ovako je stvarno predominantan.
Korisnikov avatar
By rudonja
Videcemo ga u 33. - 34. godini kada telo krene dodatno da usporava. Evo Brajant je vezao dve gadne povrede (koleno i Ahilovu)
Korisnikov avatar
By airdarko
Pozdrav svim posetiocima sajta i ljubiteljima kosarke. Procitao sam skoro sve postove na ovu temu i malo mi je neverovatno da sam vise od jednog puta naisao na komentar gde neko nekom preporucije da se ne nada ozbiljnoj kosarci i da ima samo 1% sanse da uspe...a sve to na osnovu toga koliko je taj neko tezak ili visok ili koliko ima godina. Kako neko ima srama da kaze da neko ima 1% sanse da uspe?
Korisnikov avatar
By Zex88
Prvo dobrodošao na forum.. Drugo,dečko je tražio da mu kažu šta ljudi misle o onome šta on radi.. Nije građen za košarku,ne trenira košarku,tj vežba sam.. Koliko sam ga razumeo ja fudbaler imam više mečeva 5 na 5 od njega.. Verujem da nisu mislili ništa loše već da na vreme uoči greške i šta mu može predstavljati smetnju u budućnosti.. Možda je 1% preterano,ali on je morao već biti makar u nekom sistemu.. Daleko od toga da je neko imao lošu nameru,garantujem da bi svi želeli da uspe,da ode u nba i da nam se posle ovde pohvali..
Korisnikov avatar
By Antoine
airdarko napisao:Pozdrav svim posetiocima sajta i ljubiteljima kosarke. Procitao sam skoro sve postove na ovu temu i malo mi je neverovatno da sam vise od jednog puta naisao na komentar gde neko nekom preporucije da se ne nada ozbiljnoj kosarci i da ima samo 1% sanse da uspe...a sve to na osnovu toga koliko je taj neko tezak ili visok ili koliko ima godina. Kako neko ima srama da kaze da neko ima 1% sanse da uspe?
Pozdrav Leteći. Statistika je neumoljiva, 1% je još i previše velikodušno sa naše strane, uzimajući u obzir koliko klinaca trenira košarku, a koliko njih zaista i dospe do profesionalnog nivoa. Ukoliko neko kreće da se bavi košarkom potpuno sa stavom "od ovoga ću da živim", pri tom batali školu, porodicu, prijatelje i čeka da ga neko pozove telefonom i ponudi mu ugovor, u startu je u problemu. Zato su svi saveti ovde izneti krajnje dobronamerni. Ako misliš drugačije, slobodno obrazloži.
Korisnikov avatar
By airdarko
Pozdrav za Zex88 i Antoine. U pravu ste kada bolje razmislim. Malo sam preagresivno nastupio:) volim te underdog price pa sam malo osetljiv na to. Sada kada vidim to sa drugacije pozicije, ta procena moguceg uspeha i nije toliko zlonamerna. Ja sam bio golman od 12-16 a tek u 16. poceo da treniram kosarku. Eto meni je jedan trener iz Smedereva kada sam sa 19 godina igrao 1b ligu za njih rekao da mogu da batalim kosarku:) a nije jedini naravno koji mi je to rekao:)
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]