Salvatore je onaj sa cvikama što sedi na stolu
Btw, moje kasno paljenje što se ove teme tiče, @ubica, čestitke na putopisu, potvrdio si sve što sam već čuo o Kubi. Dodao bih samo jedan doživljaj koji se desio mom dobrom drugaru u Havani. Situacija je slična opisanoj, dakle: noćni klub, cuba libre, mesa na kilo, još je ovaj moj drug safety u američkom fudbalu što znači građen ko Apolon na steroidima, pa su ga spopadale i turistkinje. Elem, čovek izabere devojku (koja mu je dala sliku za uspomenu, pa mogu da potvrdim da izgleda kao genetski modifikovana kombinacija Rihanne i Monice Bellucci), dogovore se oni za cenu (50 zelenih novčanica), izađu iz lokala i riba mu na pokaže ulaz u koji da uđe, kaže broj stana i doda "five minutes". Jedina fora je što mu je tražila da plati unapred. Drug se malo smori, al ajde, ko još odbija takvu ribu, plati, zapali pljugu i sačeka. Riba ode u ulaz, posle pet minuta ulazi moj drug, kuca na vrata i otvara mu brkajlija od 150 kila, sa mrežicom na glavi, keceljom i penzionerkom isflekanom kao da je upravo zaklao kokošku. Ortak se prvo iznenadi

, onda krene na engleskom da se izvinjava i da priča kako je hteo da upali svetlo, a brkica mu pokaže rukom da sačeka, ne menjajući "vedar" izraz lica.

Ortak psuje u sebi Rihanni majku kurvinjsku, proklinje i 50 $ koji joj je dao ("Deci za lekove..." i taj fazon), gleda da li da se izvuče iz ulaza dok se brkajlija ne vrati sa satarom, kad otvaraju se vrata, izlazi brka, a za njim žena koja nosi klinca od možda godinu dana, dečak od nekih 10 godina i klinkica od 4-5 koja vuče za sobom plišanog medu. Ortak sav u čudu, u fazonu, "jbt ovaj doveo celu porodicu da gledaju dok vežba francusku obradu na meni", a brka mu se nasmeši, i pokazuje mu da uđe, zatvara vrata za njim, a unutra ga čeka spremna Rihanna.

Brkajlija & family su uredno čekali u hodniku dok ortak nije završio posao, posle su ga Rihanna i ostali kulturno ispratili iz zgrade, brka mu se očinski nasmešio, a klinkica sa medom mu je čak i mahala.

Znači, pare u štek i na Kubu!