Stare teme
By Don_Sale
@Karaburac....danas ću da se ispišem ko nikad :)

Daj da prekinemo ove besmislice,I sam si video da ja nisam napisao Dule je....to i to...Objasnio sam gore suštinu toga.I to nikad nisam ni pisao,niti ću,pogotovo za čoveka koga sam upoznao,čoveka čiji trenerski rad i posvećenost svom klubu izuzetno cenim.
A to njegovo ponašanje na terenu...Ja koji sam emotivan i impulsivan,potpusujem da bih bio gori.
By Don_Sale
@Banjac...Ubićete me danas :)

Kratke postove pišem jer me u suštini mrzi da piskaram...Uglavnom..Zna Mutinjo to.
Ajd leba ti nađi mi neki taj kratki,uvredljivi...Ne kažem da u trenucima ne odreagujem,u poslednje vreme se svuda trudim da pišem sutradan,posle utakmice,hladnije glave.
Ali da znaš...Na provokacije odgovaram primereno,a I žešće.
By Don_Sale
Dragi moji sugrađani i ostali forumaši.
Posle prošlogodišnjeg disciplinovanja i naknadnog ´´tumačenja´´ propisa spram našeg kluba od strane KSS,desio se još jedan skandal...možda i kriminal.
U registracionom pravilniku ...hmmm...da ga nazovem saveza,stoji da je rok za licenciranje igrača za KLS 72 sata pre početka lige.Ove godine je taj rok produžen za 48 sati,dakle dead end je bio petak,04.04.2014. u 16 sati.Nigde ne piše da taj rok može da se produži.
5 ..i slovima PET dana po isteku tog roka je registrovan igrač Petar Popović za valjevski Metalac,što možete i videti na zvaničnom dokumentu KSS.Datum je dole levo :

http://kls.rs/licence/metalac/MetalacFa ... 013_14.pdf

Da li u ovoj zemlji važe neki propisi,pravilnici kad svako može da radi šta hoće.Šta rade Đilas i Tomašević??Nisu obavešteni ili i za ovu ujdurmu imaju neko objašnjenje??I koji više legitimitet imaju da sede u tom savezu posle skandala sa našim klubom,kupom u KG,nedodeljivanjem pehara i medalja ovogodišnjem pobedniku Kupa,posle ove najnovije svinjarije??Pod čijom su oni ingerencijom uopšte??
Sad KK Partizan,ako se Kinzi oporavi,mirne duše može da ga registruje za KLS.I imaju potpuno pravo.Taman da gledamo sprdnju do kraja,ionako smo odavno sprdnja od lige.
Da li ovo znači da ako nekom padne na pamet može doneti odluku da jedan tim može da igra sa 6 igrača na terenu??Posle ovih dešavanja sve je moguće.

Na stranu što moji izvori(koji retko greše) kažu da je za ovaj i ovakav epilog podosta zaslužan čelnik jednog kluba.
By Edibledi
Don_Sale napisao:Dragi moji sugrađani i ostali forumaši.
Posle prošlogodišnjeg disciplinovanja i naknadnog ´´tumačenja´´ propisa spram našeg kluba od strane KSS,desio se još jedan skandal...možda i kriminal.
U registracionom pravilniku ...hmmm...da ga nazovem saveza,stoji da je rok za licenciranje igrača za KLS 72 sata pre početka lige.Ove godine je taj rok produžen za 48 sati,dakle dead end je bio petak,04.04.2014. u 16 sati.Nigde ne piše da taj rok može da se produži.
5 ..i slovima PET dana po isteku tog roka je registrovan igrač Petar Popović za valjevski Metalac,što možete i videti na zvaničnom dokumentu KSS.Datum je dole levo :

http://kls.rs/licence/metalac/MetalacFa ... 013_14.pdf

Da li u ovoj zemlji važe neki propisi,pravilnici kad svako može da radi šta hoće.Šta rade Đilas i Tomašević??Nisu obavešteni ili i za ovu ujdurmu imaju neko objašnjenje??I koji više legitimitet imaju da sede u tom savezu posle skandala sa našim klubom,kupom u KG,nedodeljivanjem pehara i medalja ovogodišnjem pobedniku Kupa,posle ove najnovije svinjarije??Pod čijom su oni ingerencijom uopšte??
Sad KK Partizan,ako se Kinzi oporavi,mirne duše može da ga registruje za KLS.I imaju potpuno pravo.Taman da gledamo sprdnju do kraja,ionako smo odavno sprdnja od lige.
Da li ovo znači da ako nekom padne na pamet može doneti odluku da jedan tim može da igra sa 6 igrača na terenu??Posle ovih dešavanja sve je moguće.

Na stranu što moji izvori(koji retko greše) kažu da je za ovaj i ovakav epilog podosta zaslužan čelnik jednog kluba.
Партизан већ има 4 странца у екипи: Дало, Ловерњ, Бертанс и Павловић.
By Don_Sale
Karaburac napisao:Cak i hipoteticki je sad to nemoguce.

EDIT: Mene vise zanima na koje proslogodisnje disciplinovanje i naknadno tumacenje si mislio?
U ovoj zemlji je sve moguće.
Znaš i sam na šta sam mislio,pitanje stranaca i ´´stranaca´´,da ne otvaramo opet polemiku..Doduše polemike i nema.

Ja sam ih od letos pritiskao za malog Novaka,dojadio Bogu i narodu.Ali realno...Ljudi koji su bili sinoć u Kosjeriću kažu da tekma uopšte nije bila laka kao što rezultat pokazuje,imperativ pobede...Teško bi ga neko od trenera ubacio i dao veću minutažu.
  • 1
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 295
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]