Skup tema koje govore o tehnici, taktici, statistici ...
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Gaja napisao:Ne kapiram koja je fora sa ovim naocarima, da ne mozes da gledas loptu dok driblas?
Aha. Nama je trener pravio od kartona. Izgledali smo kao gomila debila :D .
Slika
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Karaburac napisao:Odlican tekst!
+1
Kako beše, američke sportiste ne testiraju na steroše na takmičenjima (nisam siguran da li samo na OI ili i na drugim) jer njihova vlada garantuje da oni nisu dopingovani?
Kakva farsa majko moja mila :doh:
Korisnikov avatar
By Antoine
Yopitsch-Kurz napisao:
Karaburac napisao:Odlican tekst!
+1
Kako beše, američke sportiste ne testiraju na steroše na takmičenjima (nisam siguran da li samo na OI ili i na drugim) jer njihova vlada garantuje da oni nisu dopingovani?
Kakva farsa majko moja mila :doh:
Koliko ja znam, samo NBA igrači su bili izuzeti iz testiranja do Londona 2012, jer je to bio uslov da se uopšte pojave na Olimpijskim igrama. Ralog koji su naveli - unija igrača NBA lige nema sporazum sa ligom oko testiranja krvi, igračima se testira samo urin, dok npr. testiranje na hormon rasta uopšte ne postoji. NFL, MLB, NHL takođe nemaju u protokolu test krvi. NBA je pokušala da uvede testiranje prošle sezone, bila je priča da je postignut dogovor sa unijom igrača, sad ne znam da li je to prošlo, pišem napamet. Anyway, Olimpijski komitet zahteva i test krvi, pa je zato bilo problema. FIBA garantuje da je i Dream Team testiran 2012, ali sve ostaje na pričama. Koliko znam, ostali američki sportisti se testiraju kao i svi ostali.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ja sam cuo price da se uvek vodi jedan ili dva nebitna igraca koji ce da daju krv na testiranju i koji su cisti... moguce da je izmisljotina, ali ima logike kada se pogleda roster. Inace znam za ovu pricu jos od 2008.

Послато са GT-S7560 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Gale
U grupi sumnjivih meni je i Peković. 211 cm, 132 kilograma!

OK, ima visinu i sve...ali, 130 kg izdefinisanih mišića? Ne bih rekao da je majka priroda toliko darežljiva prema bilo kome.
Treba tu masu odlepiti sa parketa...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Stoji to Gale, ali on je centar, sporiji je, tromiji je, plus cesto i kuburi sa povredama... Lebron ima ogromnu masu koja mu ne pada tokom sezone, a trci, skace i ne povredjuje se...
Korisnikov avatar
By Gale
OK, ne mogu ruku na panj da stavim, ali sam sumnjičav.

Inače, da l' postoji neki "idealan odnos" visine i težine u košarci? Da li on postoji uopšte?

Negde sam pročitao da je taj odnos generalno (za nas, običan plebs) jednak visina minus 100 do 110. Izvalio sam da se fudbaleri, teniseri i slične boranije uglavnom uklapaju u ovu meru. Međutim, ne znam da li ona važi za džinove :D
Sprinteri su takođe teži nego što ova razmera nalaže ( a i izgledaju kao da su od brega odvaljeni).
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 30

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]