Stare teme
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Ja bih voleo da igraju u Pančevu :) , ali bojim se da nema šanse, hala sportova u Pa je mala, tribine samo sa jedne strane. :(
Jedino mi Vršac pada na pamet :think: .
By horog
Jef Costello napisao:A ako Mega bude prvak ko se onda seli iz Beograda?
Vršac je nabolje rešenje zbog hale ali je verovatno i najskuplje.
A Novi Sad?
Korisnikov avatar
By Jef Costello
horog napisao:
Jef Costello napisao:A ako Mega bude prvak ko se onda seli iz Beograda?
Vršac je nabolje rešenje zbog hale ali je verovatno i najskuplje.
A Novi Sad?
Imam neku nadu da Novi sad dobije stabilan klub jer zaslužuje po infrastrukturi i potencijaloj publici, i u tom smislu žao mi privremenih rešenja.
Vršac je po meni košarkaški mrtav za neku ozbiljniju priču. Ta super hala je delo jednog čoveka koji mnogo voli košarku i nije se vodio racionalnošću, Babić beše. Zato je dobra za dođi-prođi varijante a Miško Ražnatović je očigledno takav. Mega vizura prva franšiza u Evropi... :)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Subotica je predaleko.... Vrsac i Zrenjanin imaju solidne hale, a relativno su blizu BG-a, plus je put odlican. Juzno od BG-a nema dobro sredjenih hala, a da su tako blizu kao sto je Smederevo bilo.

@Salvatore koliko sam shvatio Mega ce sve utakmice igrati u hali sportova na NBG-u.

EDIT: Vasa se prijavio za draft.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao:Subotica je predaleko.... Vrsac i Zrenjanin imaju solidne hale, a relativno su blizu BG-a, plus je put odlican. Juzno od BG-a nema dobro sredjenih hala, a da su tako blizu kao sto je Smederevo bilo.

@Salvatore koliko sam shvatio Mega ce sve utakmice igrati u hali sportova na NBG-u.

EDIT: Vasa se prijavio za draft.
pa sto onda nisu igrali prosle godine u Bgu protiv Beogradskih timova ? kolko se secam samo te utekmice su igrane u KRusevcu, valjda zbog bezbednosti ili :statijaznam:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Salvatore, Mega je prosle sezone trebala da se seli i u planu je bilo da se seli u Krusevac te su te dve utakmice bile probni balon. Nije im se dopalo i to je to, zapalili u Smederevo. Gde ce sad nemam pojma, recice Misko ubrzo to je sigurno.

EDIT: Kao sto smo i ocekivali Jaramaz i Bojic se prikljucuju Megi.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao:Salvatore, Mega je prosle sezone trebala da se seli i u planu je bilo da se seli u Krusevac te su te dve utakmice bile probni balon. Nije im se dopalo i to je to, zapalili u Smederevo. Gde ce sad nemam pojma, recice Misko ubrzo to je sigurno.

EDIT: Kao sto smo i ocekivali Jaramaz i Bojic se prikljucuju Megi.
aha do jaja ! vidimo se u Hali sportova :D
Korisnikov avatar
By Jomer
Ovo costelo sto je napisao ako Mega bude prva ko se seli :D iz Beograda, pa opet mega , jadranska liga postoji zbog KKP i Cz , i da ne budu u 4 dobili bi pozivnicu ili bi nekog sasekli, kao sto su Vojvodinu prosle sezone na ustrb RKG,
Sto se tice grada domacina sa narednu sezonu NS i ona dvorana sto je sagradjena u skorije vreme(nemogu imena nikako da se setim)
I za kraj , na pocetku ovog projekta imao sam sumnju u Miska i kako ce sve to funkcionisati, ispalo je brutalno dobro za srpsku kosarku, samo da nastavi tako
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 141
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige