Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Antoine
Trujete svaku temu pričom u kojoj nema pobednika. Jedni će uvek misliti jedno, oni drugi drugo, ne znam samo kako vam ne dosadi više da se ubeđujete kad vidite da nema svrhe... :?
Korisnikov avatar
By BogdanB
Yopitsch-Kurz napisao: Nije mi jasno po čemu je to KKCZT zaslužila tu halu, kojim rezultatima. I pored toga što taj privatni klub ima svoju dvoranu u Železniku.
Kako ti nije jasno,zar nije odgovorio meni i rekao da bacim pogled u pola 8 i znacu razlog zbog kog je CZVT dobila tu halu? :)
On mi je to rekao zato sto sam pitao po kojim zaslugama CZVT dobija tu halu.
MileBL napisao:Iza CZT stoje svi navijaci SD CZ, skoro pa pola Srbije, jel to malo?
Moje misljenje je da pola Srbije nema mozga.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
MileBL napisao:Iza CZT stoje svi navijaci SD CZ, skoro pa pola Srbije, jel to malo?
Kakve, POBOGU BRATE, ovo veze ima sa bilo čim?
A naročito sa halom za trening?
Korisnikov avatar
By BogdanB
Yopitsch-Kurz napisao:
Zbog toga treba da dobiju halu :)

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
By J.Erving
Yopitsch-Kurz napisao:

[2:19]

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By BogdanB
MILOS OBILIC napisao:a ovde nije bilo mesta vec sam morao da stojim na stepenistu iza Tadijinog burazera. Sva sreca da nije bio ispred mene ne bih nista video. ;)

Korisnikov avatar
By Antoine
BogdanB napisao:
MILOS OBILIC napisao:a ovde nije bilo mesta vec sam morao da stojim na stepenistu iza Tadijinog burazera. Sva sreca da nije bio ispred mene ne bih nista video. ;)

:lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Antoine napisao:
BogdanB napisao:

:lol:
Hahahahaha...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]