Stare teme
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Lika napisao:@Pink Panther, sto mislis koji je najveci fail u Hrvatskoj u tranziciji u seniore u zadnjih 20-ak godina? Meni se nekako cini da bi to mogao biti Dubravko Zemljic, obzirom na potencijal koji je imao.

Sent from my ST21i using Tapatalk

ima ih nekoliko,teško je reći.

recimo miro jurić je mogao/ trebao biti odličan bek, ali se brutalno polomio na SP 1994. u torontu i nikad nije postao ozbiljan igrač,kasnije je pokušavao u kk split i ponovo šibenci,ali nije to to. neki su mišljenja da nam je trebao biti bek nositelj idućih 10 godina.

zemljić je bio najbolji junior svijeta.u ciboni realno šansu nije dobio. neki kažu aco je kriv,ali opet kad pogledaš istisnuo ga je kvalitetniji igrač ( giriček ) koji je po potencijalu bio iza njega. a i konkurencija je bila jaka- marcelić, rimac, mršić, a cibona nije trpila baš mlade tada jer se svake sezone napadao FF EL. lik je otišao na istok,zaradio milju eura, danas živi neloše od kamata ,pare su u banci. ali ako mogu birati, on je najveći fail definitivno. i ljudi koji su igrali sa njim tvrde da si je sam kriv dosta.

šundov budala otišao sa 18 godina u nba i propao.

samu tranziciju iz juniora u seniore jako su loše podnijeli marko morić (nestao transferom u split ), mario kralj ( ligamenti ), a posljednji primjer je svakako mario delaš. najbolji mladi igrač svijeta u 19, potpuno se pogubio. kriv si je sam, nije podnio pritisak, imao je problem sa alkoholom, posudbe...lani u žalgirisu je malo oživio karijeru, sad je u španjolskoj, ali postao je samo igrač role ,ne i nositelj reprezentacije ili ozbiljnog kluba.

al ako mogu birati:
1. zemljić
2. jurić
3. šundov
Korisnikov avatar
By Lepus
Meni pada na pamet Vedran Morovic. Duda Ivkovic je svojevremeno za njega izjavio da je najtalentovaniji kosarkas u Evropi na poziciji playa.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
meni jedan od najdražih igrača uopće naših,odličan lik isto.
a gle,kombinacija loših odluka,ozlijeda i nedostatka zaleđa.
svi znaju da je bio jači igrač od marka popovića, ovaj je imao zacementiran ulaz u prvu ekipu zadra ( pero popović je bio trener čak,a i stalno je oko kluba).veco je otišao u sad na college.kad se vratio i vidio da tu nema mjesta za njega,otišao je zaobilaznim putem u njemački ludwisburg,igrao sjajno,došao na probu u cibonu. počeo je kao treći play iza krstića i marka popovića,da bi došao blizu startera i ozlijedio se. dogodine je otišao u olimpiju,igrao odlično u euroligi i-ozlijedio se. pa se vratio u cibonu u ljeto 06, anzulović je zamislio da on i goran vrbanc budu cibonin bekovski dvojac budućnosti.što se desilo vrlo je jednostavno,odigrali su odlično prvih par utakmica sezone. veco morović sredio zadar.onda došla crvena zvezda u zagreb. morović zabio 10 poena u 1/4 i izašao iz igre radi ozlijede. to mu je bila zadnja utakmica sezone,u septembru.iduću sezonu propustio je u cjelosti.vrbanc je na toj utakmici zabio oko 25 poena, neda mi se guglat. iduću se ozlijedio. nije odigrao utakmicu 3,4 godine nakon toga,do sezone 10/11. nijedan se nikad nije oporavio on toga.trebali su biti cibonin (4- godišnji ugovori) i reprezentativni bekovski dvojac budućnosti. ljeto prije te sezone,06, vrbanc je sredio grčku kao igrač riječkog kvarnera i odušvio željka obradovića.pripreme za SP u japanu. stvarno je obećavao...

veco je kasnije skupljao kešpo kk zagreb i kk zadar. jedinu pravu sezonu odigrao je u širokom,kao i godinu dana kasnije jakov vladović. svi to objašnjavaju čudesnim koncijskim trenerom širokog brekalom koji je sa njima radio.široki su držali u vrhu lige, igrali mvp sezone,kasnije nestali.

zadnje gdje je morović bio je jesenas u peći na kosovu,doveo ga je lanjski trener cibone danijel lutz. šiptarčine brutalno plaćaju pa valjda uzima zadnji keš koji može jer mu leđa i koljena nedaju. šteta...strašan strašan igrač je trebao biti...

EDIT sad sam guglao, nakon ozlijede te koja mu je uništila karijeru na utakmici sa zvezdom odigrao je još te sezone 4,5 kola nakon toga protiv geoplin slovana,to su mu bile zadnje ozbiljne minute u ciboni
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Gaja napisao:PP a sta mislis o Zubcicu? Dok bio u Ciboni igrao je sasvim solidno a sad kao da ga Repesa gusi. Kad vidim da Suton ima prednost u odnosu na njega dodje mi da se zapalim. :angry-extinguishflame:
Kad sam prvi put video Zubcica mislio sam da se pojavio novi Kukoc. Dobro, ne bas Kukoc, ali izgledao mi je impresivno. Ne znam sta se dogodilo sa njim, cuo sam neke price da je on prilicno... pa, recimo da bas i nije neko olicenje inteligencije :( .
Mozda gresim dusu, nije lepo, mozda su to samo glasine...
Korisnikov avatar
By Gaja
Vincent Vega napisao:
Gaja napisao:PP a sta mislis o Zubcicu? Dok bio u Ciboni igrao je sasvim solidno a sad kao da ga Repesa gusi. Kad vidim da Suton ima prednost u odnosu na njega dodje mi da se zapalim. :angry-extinguishflame:
Kad sam prvi put video Zubcica mislio sam da se pojavio novi Kukoc. Dobro, ne bas Kukoc, ali izgledao mi je impresivno. Ne znam sta se dogodilo sa njim, cuo sam neke price da je on prilicno... pa, recimo da bas i nije neko olicenje inteligencije :( .
Mozda gresim dusu, nije lepo, mozda su to samo glasine...
Isto, prvi utisak mi bio impresivan, sve radi skolski. Za njegovu visinu idealan sut, ulaz, kontrola lopte, bas je delovao da ima ogroman prostor za napredovanje. Lepo krenuo i ovu sezonu ali ubi ga Repesa. Mozda mu treba vise slobode a i minuta da pokaze da zna znanje, uglavnom greota da on bude rezerva Sutonu,i da ima ispod 20min po tekmi.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
izrazito neinteligentan dečko. k tome bahat.
na račun čistog talenta i fizikalija napravit će solidnu karijeru, zaraditi nešto. do reprezentacije gotovo nemoguće jer smo na 4 jaki ko zemlja.
najboji nurkićev frend koji je preksinoć za htv izjavio kako podržava budućnost u borbi za f4 ,i da se nada da će biti tamo ; onda meni onaj foruaš @park da ja izmišljamnjegovu mržnju i frustraciju )

zubo je drafiran od strane raptorsa. ali da se razumijemo, nikad ga nisu ni gledali nniti s njim računaju. bio je neki deal da raptorsi uzimaju valanciunasa, ali njegov agent im nije garantirao da će odmah doći u nba. onda je bio deal da moraju uzeti još jednog miškovog igrača na draftu i slučajno je zubo bio jedini prijavljeni i eto.
Korisnikov avatar
By Pink Panther

daj poslušajte ovo i sve će vam biti jasno
eventualno bi postao igrač da je nastavio raditi sa našim najboljim trenerom perasovićem
By grobar sa kosova
Toni Prostran je bio veliki talenat ali stagnira vec nekoliko sezona!Ne lici decko na sebe iz mladjih kategorija!
By Park
Pink Panther napisao:izrazito neinteligentan dečko. k tome bahat.
na račun čistog talenta i fizikalija napravit će solidnu karijeru, zaraditi nešto. do reprezentacije gotovo nemoguće jer smo na 4 jaki ko zemlja.
najboji nurkićev frend koji je preksinoć za htv izjavio kako podržava budućnost u borbi za f4 ,i da se nada da će biti tamo ; onda meni onaj foruaš @park da ja izmišljamnjegovu mržnju i frustraciju )

zubo je drafiran od strane raptorsa. ali da se razumijemo, nikad ga nisu ni gledali nniti s njim računaju. bio je neki deal da raptorsi uzimaju valanciunasa, ali njegov agent im nije garantirao da će odmah doći u nba. onda je bio deal da moraju uzeti još jednog miškovog igrača na draftu i slučajno je zubo bio jedini prijavljeni i eto.
http://sportske.jutarnji.hr/cedevitin-j ... -/1161673/ postavio sam ovaj link, nek ljudi vide komentare ispod i vidjece ko je ZAPRAVO isfrustriran.

Edit:Opet si izmislio..Luka Babic je Jusufov najbolji prijatelj tako da opet tvoje "informacije" padaju u vodu.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]