Stare teme
Jedva ali JEDVA sam sklepao tim bez igrača KKP, Zvezde (zbog priča o šarenom sastavu koji će u Zadar) i Solnoka. Odsustvo potonjih mi i ne smeta previše ali prva dva... :roll:

Treba da se ostane na četvrtom mestu, a što da ne i da se napadne vrh, prvi i drugi na tabeli beže nam samo 16 ind poena
Ja onda moram trojicu da izbacim od Partizanovih ove iz Zvezde sam davno precrtao nema niko pouzdan svi toplo hladno :lol:
Jedino sto ne znam koga ubaciti a valja napasti prvo mesto u ovom kolu
Pa to, džaba novci u šteku kad nema nikog pouzdanog od ovih koje sam morao ubacit'
Liferovao SP, JLo i Bobinatora, ubacio Vardu, Nurkića i E. Muriča..
Gordić, Ivanović, Murič, Novica, Šarić, Šehović iz Budućnosti, Nurkić, Jokić, Varda i na koncu indeksna mašina Sava Lešić.
Vidim ovo kolo na dva načina: <100 ili >180, nema između.
Sve sto valja vec mi je u timu tako da su umesto SP TK JL upale macke u dzaku Gecevski Sutalo i Klobucar
Dodas Gordica Micica Sarica Buvu Nurkica Vardu i Jokica pa sta ispadne ima potencijala za 200+ :lol:
Vidiš, o Todoru nisam ni razmišljao. O ovoj dvojici jesam ali su me u nekoliko navrata tako žestoko ispalili da sam ih zaobišao.
Nadam se i da će kilavi Novica igrati protiv Olimpije.. Imam trojac iz Mege
U pravu si, taj Šutalo uvek poludi protiv srpskih ekipa.
Istom logikom sam i ja išao u vezi sa Muričem a Lešića nisam mogao da menjam zbog limita od tri izmene - bolje i njegova 3 ind poena (neće valjda u minus) nego nule koje bi doneli Pavlović i Žofri, i Bobi eventualno
Korisnikov avatar
By Gale
Šta se sada dešava : Da li će rezultat utakmice KKP-Solnok biti uračunat u ovo kolo kad god utakmica da se odigra? Mislim, sa fantasy aspekta, ABA liga će svakako da je zaračuna.
Pitanje još više dobija na smislu kada se uzme u obzir dosadašnja efektnost fantasy sajta.
Ako neće, moram da pedaliram Pavlovića, Kinsey-a i Lauvergn-a ( koga sam ionako iz očaja uzeo).
Aj' sto su mi na volseban nacin nestala 2 poena (malo li je na ovu krizu?), ali kako sada da sastavim tim bez Grobara!? A planirao sam da se nekim drugim vedetama zahvalim na saradnji.
Mislim da cu u finis sezone uci sa tandemom golobradih plejeva: Miljen (oko moje) i Ivanovic. Znam da je riskantno, mnogi od vas ce se osloniti na Gordino iskustvo, ali sta cu, volim da promovisem mlade igrace, ipak sam ja menadzer stvaralac :D .
  • 1
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 186
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Prema toj tabeli smo imali duplo veći budžet od Ža[…]