Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
Pink Panther napisao:
Gale napisao:Krle, Micić, Šarić...(Teodosić, negde sam čuo da se i on pominje)...Duda ( ako je tačno da on preuzima Efes) igra fantasy. :D
teodosića jako ozbiljno želi fenerbahče
Žoc želi Tea? Prilično sam iznenađen. Nekako mi je delovalo da ne mogu postojati dva tipa sa različitijim košarkaškim filozofijama. Jedan traži kontrolu, drugi divljanje...Hm...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gale napisao:
Pink Panther napisao:
Gale napisao:Krle, Micić, Šarić...(Teodosić, negde sam čuo da se i on pominje)...Duda ( ako je tačno da on preuzima Efes) igra fantasy. :D
teodosića jako ozbiljno želi fenerbahče
Žoc želi Tea? Prilično sam iznenađen. Nekako mi je delovalo da ne mogu postojati dva tipa sa različitijim košarkaškim filozofijama. Jedan traži kontrolu, drugi divljanje...Hm...
+1
Korisnikov avatar
By Pink Panther
to je bila i moja prvotna reakcija. jesenas još kad sam pričao na tu temu sa nekim ljudima onako neobavezno.
onda me jedan lik pitao,znaš sve o teodosiću,plusevi i minusi,ajde koga bi onda doveo ,biraj igrača u europi ,al znaj da diamanditids i spanoulis, bekovi reala i barce,nejdu nigdje i to nema baš veze sa timešto fener ne pita za cijenu,nego to su sve neka vrsta " europskih franšiznih bekova" koji imaju ugovore. teodosić je jedini igrač kojeg oni mogu doslovce dovesti,a da je baš top europski play. fener ima problem jer nema PnR igru i 5 na 5 organizaciju. obradoviću je on najbolja dostupna opcija. a i prije je znao smiriti divljake...

EDIT: koga bi vi doveli ako mislite da teo nije taj?
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Pink Panther napisao:to je bila i moja prvotna reakcija. jesenas još kad sam pričao na tu temu sa nekim ljudima onako neobavezno.
onda me jedan lik pitao,znaš sve o teodosiću,plusevi i minusi,ajde koga bi onda doveo ,biraj igrača u europi ,al znaj da diamanditids i spanoulis, bekovi reala i barce,nejdu nigdje i to nema baš veze sa timešto fener ne pita za cijenu,nego to su sve neka vrsta " europskih franšiznih bekova" koji imaju ugovore. teodosić je jedini igrač kojeg oni mogu doslovce dovesti,a da je baš top europski play. fener ima problem jer nema PnR igru i 5 na 5 organizaciju. obradoviću je on najbolja dostupna opcija. a i prije je znao smiriti divljake...

EDIT: koga bi vi doveli ako mislite da teo nije taj?
nekako mi ne idu Teo i Bo u isti tim, mada Zeljko je Boa drzao mnogo vise na klupi kada je Sipahi bio spreman i cinilo se da nije nosilac igre kao u Partizanu i Sijeni. sada kada nema Sipahija Bo igra dosta duze i daje dosta vise poena, ali opet nije prva violina ekipe i nosilac igre vec je to Bogdanovic.

to sto si napisao i jeste tacno, ali ne znam, zasto mora da dovede top klasu igraca kada ima Boa vec neka dovede nekog nemam pojma sada koga ali da nije top klasa.
Korisnikov avatar
By Gale
Aha, kapiram.

Ja bih inače hteo Tea u svom timu ( pa i da sam Žoc). Teo je poslednjih par godina otišao nizbrdicom, ali i pored toga ne mogu da zaboravim kako je reprezentacija izgledala 2010. ili CSKA u onoj godini sa Kirilenkom. Teo ume da stvori košarkašku mašineriju, i to bih hteo za svoj tim.

Plus, mislim da jeste rođeni pobednik - mada me poslednjih godina demantuje. Ali, mislim da će se to videti kad- tad.
Korisnikov avatar
By Peja
Gale napisao:Aha, kapiram.

Ja bih inače hteo Tea u svom timu ( pa i da sam Žoc). Teo je poslednjih par godina otišao nizbrdicom, ali i pored toga ne mogu da zaboravim kako je reprezentacija izgledala 2010. ili CSKA u onoj godini sa Kirilenkom. Teo ume da stvori košarkašku mašineriju, i to bih hteo za svoj tim.

Plus, mislim da jeste rođeni pobednik - mada me poslednjih godina demantuje. Ali, mislim da će se to videti kad- tad.
ZEX , dobili smo saborca. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Još da odustane od Tepića i ja sam svoju misiju ispunio..:-)
Korisnikov avatar
By Gale
Ni mrtav. :D
(Za Tepića je, naravno, previše vode proteklo Dunavom, da bi postao ono što sam priželjkivao 2008 -2009. Tada ga je, barem za moj ukus, dovođenje šuta na prosečan nivo i unošenje nešto više drskosti u igru delilo od A klase Evropskih bekova. Za moj ukus. Danas...Zadovoljan sam u kom pravcu stvar sa njim ide kod nas, ali primećujem i neke stvari oko kojih Karabur drami :D - npr. neke sačuvaj Bože pasove, pa totalnu nemogućnost da iskoristi prednost u visini u napadu u odnosu na 10cm nižeg čuvara, A tu još nismo ni došli do šuta. Ipak vredeće on kao zlato ovom timu.)

Što se Tea tiče, njegov sam obožavalac još od neke 2005-06. Sloveniju 2009 mu neću zaboraviti nikad. Ali, činjenica je da je od 2010. naređao poraze na svim fajnal- forovima. Nadam se da bi ove sezone, možda, mogao da osvoji EL i vrati se u pozitivan psiho -mod. Tada bi bio odličan, mislim. Ili bi postao još gori. :D
Korisnikov avatar
By Peja
Nemas brige Gale, ako je kruno simon, veciti Aba igrac, postao vrhunski EL bek a PAunic koji je bio losiji od Tepica u sutu sad najbolji trojkas Endese onda ce i Tepic nesto (valjda) uraditi.
A za Tea ne brini, to je sredjeno :D
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]