Stare teme
By Edibledi
Шта то би у другом полувремену?
Биће у недељу од поноћи снимак другог полувремена на СОС каналу.
By grobar sa kosova
Jokica ocekujem ili kod nas ili u inostranstvu!Ne verujem da ce u Zvezdu jer oni imaju na toj poziciju Mitrovica i Tejica i tezice da dovedu iskusnog igraca na toj poziciji ili da im ostane Tadija.Jokic je doktor ali doktor kosarke!
Korisnikov avatar
By Karaburac
Na draftexpress-u na mock-u za 2015.g. Miljenovic se ugurao na 60.mesto... Eto, ljudi u NBA misle da decko ima sanse da zaigra tamo i pored sumnjivih fizikalija, to bi bilo stvarno zanimljivo videti.
Korisnikov avatar
By Lepus
Miljenovica gotivim, ali to ne vjerujem da je moguce. Ikada. On ce fizicki sigurno napredovati, ali to toga nivoa, tesko. Jos kada se vidi plejada novih playmaker-a u NBA, koji svoju igru zasnivaju na inzvarednim atletskim sposobnostima i kontakt igri .. Jako tesko.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Slazem se, ali je interesantno da su ga stavili tu. Sa druge strane iako bi u odbrani zaista bio nevidjena rupa, mislim da bi on tamo mogao ovim zverima da deli odlicne pasove kad zasecaju kroz reket. Ne verujem ni ja da ce biti biran uopste, ali bilo bi zanimljivo videti takvog igraca ili nekog drugog igraca takvog profila u NBA.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Karaburac napisao:Slazem se, ali je interesantno da su ga stavili tu. Sa druge strane iako bi u odbrani zaista bio nevidjena rupa, mislim da bi on tamo mogao ovim zverima da deli odlicne pasove kad zasecaju kroz reket. Ne verujem ni ja da ce biti biran uopste, ali bilo bi zanimljivo videti takvog igraca ili nekog drugog igraca takvog profila u NBA.
sergio rodriguez nije bio fizički puno jači kada je otišao u nba. tj konstitucijom nije bio drugačiji,iako je žilaviji od miljena.
i snašao se odlično,kao back up play blazersa , prevodio je ligu dvije sezone u broju asistencija per 48 mins.
pametno mu je što se vratio u europu,tu je kralj.

miljenović neće biti biran niti će doći do razine sergia,ali eto bacio sam usporedbu sa igračem sličnog stila igre i građe.
Korisnikov avatar
By Gaja
Pink Panther napisao:
Karaburac napisao:Slazem se, ali je interesantno da su ga stavili tu. Sa druge strane iako bi u odbrani zaista bio nevidjena rupa, mislim da bi on tamo mogao ovim zverima da deli odlicne pasove kad zasecaju kroz reket. Ne verujem ni ja da ce biti biran uopste, ali bilo bi zanimljivo videti takvog igraca ili nekog drugog igraca takvog profila u NBA.
sergio rodriguez nije bio fizički puno jači kada je otišao u nba. tj konstitucijom nije bio drugačiji,iako je žilaviji od miljena.
i snašao se odlično,kao back up play blazersa , prevodio je ligu dvije sezone u broju asistencija per 48 mins.

miljenović neće biti biran niti će doći do razine sergia,ali eto bacio sam usporedbu sa igračem sličnog stila igre i građe.
Moram da se ne slozim sa tobom...Miljen vec sad ima skoro isti smisao za igru kao Rodrigez a i kontrola lopte mu je vec na zavidnom nivou. Do 25-26 godine kad bude u punoj fizickoj i mentalnoj snazi ima da jede zivu decu.Mozda i nasledi Rodrigeza u Realu.
Korisnikov avatar
By Mikoni
Mislim da Miljenovic nema ni tu brzinu ni promenu pravca s lopto,m u ruci. Takodje, verujem da okruzenje dosta doprinosi serhiovim igrama. Real ima dosta brzih igraca koji sjajno igraju bez lopte, moze izvesti postavu s pet igraca koji sire igru i sutiraju za tri i sire igru, igraju s dosta poseda. On je, svakako, jedan od razloga sto im je folozofija igre takva. Cinjenica je i da je lider, bez obzira ko ce osvojiti EL, ekipe koja igra najbolju kosarku u Evropi. Tesko da ce Miljen to dostici nekad.. Mislim da njegova sposobnost da materijalizuje taj smisao za igru, nece nikada biti na najvisem nivou..ma da do pola uspe u tome, bilo bi sjajno.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Gaja napisao:
Pink Panther napisao:

Moram da se ne slozim sa tobom...Miljen vec sad ima skoro isti smisao za igru kao Rodrigez a i kontrola lopte mu je vec na zavidnom nivou. Do 25-26 godine kad bude u punoj fizickoj i mentalnoj snazi ima da jede zivu decu.Mozda i nasledi Rodrigeza u Realu.
sergio je u njegovim godinama,pa i mlađi, školovao euroligaške bekove u dresu estudiantesa u kontinuitetu.
miljenović je jako talentiran igrač,ali hrabro je tvrditi da će sa sigurnoću biti dominantan igrač na euroligaškoj razini,ako se zna koliko mu fali da na aba nivou odigra fizički al pari sa većinom bekova u oba smjera.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
@Pink Panter
Idi na sajt Aba lige i pogledaj koji je Miljenovic trenutno na listi za MVP lige, dakle cak i sa svim svojim fizickim nedostacima ima najbolju statistiku od svih plejmejkera u ligi. On je najveci srpski biser, sa najvecim kosarkaskim talentom, koji je sada u senci nekih novih momaka ali ti garantujem da ce za 2-3 godine, znaci kada bude imao oko 23-24 biti bolji i od Vase Micica i svih ostalih. Decko nikada nece imati masu ali mora da ojaca u smislu da bude zilaviji i jaci a to dolazi sa godinama, a kada se to desi videces zapravo sav njegov raskosan potencijal.
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 141
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige