Skup tema koje govore o tehnici, taktici, statistici ...
By Bozidar77
Šta mislite ljudi da li je u savremenoj košarci mala visina 175cm i težina 70kg-72 kg. Mislim ajverson je bio oko 183/75kg... tako da je slično, a opet svi znamo kakav je igrač bio. U NBA jesu svi napucani ali je ipak pitanje koliko je to važno jer se svuda (relativno) lako svira faul, mislim nije to ragbi...E sad mogućno je i imati na tu visinu preko 90 kg, ali opet za to su potrebne neke stvari koje su previše nerealne za mene...Dakle sve u svemu sa takvim statusom može li se nešto napraviti u ozbiljnoj košarci, šta vi mislite...Ako uzmemo u obzir sve ostale segmente koji su na maksimalnom nivou eto sem te sitnice koja i nije bas toliko minorna :D
Dakle brzina,crossover,skok ali slaba genetika...Da ne bataljujem? :evil:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Bozidar77 napisao:Šta mislite ljudi da li je u savremenoj košarci mala visina 175cm i težina 70kg-72 kg. Mislim ajverson je bio oko 183/75kg... tako da je slično, a opet svi znamo kakav je igrač bio. U NBA jesu svi napucani ali je ipak pitanje koliko je to važno jer se svuda (relativno) lako svira faul, mislim nije to ragbi...E sad mogućno je i imati na tu visinu preko 90 kg, ali opet za to su potrebne neke stvari koje su previše nerealne za mene...Dakle sve u svemu sa takvim statusom može li se nešto napraviti u ozbiljnoj košarci, šta vi mislite...Ako uzmemo u obzir sve ostale segmente koji su na maksimalnom nivou eto sem te sitnice koja i nije bas toliko minorna :D
Dakle brzina,crossover,skok ali slaba genetika...Da ne bataljujem? :evil:
a godiste ako si ovo sto ti pise u niku tj. 1977. mislim da je vreme da batalis :lol:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mogu i niski kosarkasi da budu dobri, ali su retkost. Ipak je Ajverson legenda, a igra je u NBA i onaj Bojkins a nisu previse visoki. Prosle godine je bio i onaj u Cedeviti sa 167 cm, a on ima solidnu karijeru u Evropi. Naravno tu je i Filip Covic :D
Po mom misljenju ako imas brzinu i sut mozes da budes igrac i ako si nizi od ostalih.
Ako imas snimak na you tubu stavi ovde da te vidimo na delu.
By Bozidar77
Ima sada u NBA Isaiah Thomas 175cm, 22,5 poena prosek :D

Meni je problem što sam napravio malo dužu pauzu sa košarkom, ali sam u medjuvremenu shvatio da ne mogu bez nje, tako da mi je volja ogromna. Smislio sam i plan za trening do leta vežbam samo šut kao Dražen :D negde oko 8 sati dnevno...Onda kad leto krene neću ići u školu pa ću i trening produžiti, malo cu smanjiti trening za šut i posvetiti se crossoveru, naravno svaki dan podrazumeva trening snage, odnosno jedan dan gornji deo tela a drugi dan vežbe za noge, odraz, pliometrija...Moram dosta raditi na eksplozivnosti i driblingu da bih nadoknadio nedostatak genetičkih predispozicija...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kum Žoržo napisao:Snimak obavezno da stavis i eventualno izvestaj draftexpress-a, jako cenimo njihovo misljenje.
Ako nema izvestaj neka ostavi hiljadu evrica pa cemo mu napisati izvestaj. :D Antoine ce biti zaduzen za to.
Neka se jave iskusniji forumasi da pomognu i daju odgovor momku, a nadam se da ce Bozidar biti stalan clan foruma.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MILOS OBILIC napisao:
Kum Žoržo napisao:Snimak obavezno da stavis i eventualno izvestaj draftexpress-a, jako cenimo njihovo misljenje.
Ako nema izvestaj neka ostavi hiljadu evrica pa cemo mu napisati izvestaj. :D Antoine ce biti zaduzen za to.
Neka se jave iskusniji forumasi da pomognu i daju odgovor momku, a nadam se da ce Bozidar biti stalan clan foruma.
i velka zvezda! posle Kerola napokon dobismo profesionalnog igraca :D

pa pazi nemoj da bataljujes nikako ! ja sam se u dva navrata igrao sa tim bataljivanjem i sada mi je najzalije sto sam odustao, jer necu to sebi nikad zaboraviti. imas jos vremena do ozibljne kosarke tj. juniora jos 2 godine do tada nikako ne odustaj i samo cepaj, onda ce se vec videti sta je i kako stoje stvari.

Gde igras? u kom klubu? kolko dugo? koju poziciju ?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Cuj njega koju poziciju, igra centra sto posto :lol: Daj SG ne zajebavaj momka.

Bozidare da li ces da batalis kosarku ili ne nema nikakve veze sa tvojom visinom. Ukoliko volis kosarku i uzivas dok je igras, kakve veze ima koliko si visok i na kraju krajeva da li ces igrati jednog dana u NBA? Ako igras kosarku samo zato sto planiras da zaradis pare od nje, onda mozes i da batalis.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]