Stare teme
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Da li je neko pogledao Real-Tenerife? Nije još kraj, ali dobiće Real, mada je Tenerife 35 minuta bio u egalu.
Ali ovo sam pitao zbog Rudija. Šta taj čovjek radi od košarke, onakvo glumatanje, majko moja. I to protvi Tenerifa, i to tri puta.
Ružno je reći, al bi volo da taj čovjek izbiva bar godinu dana s terena. Džaba njemu sav majstorluk kad je cigan najgori mogući.
Korisnikov avatar
By miki
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Obradovic oterao Bjelicu u svlacionicu..
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ne znam sta je ovaj uradio, ali vala mislim da je preterao sto ga je onako ponizio, jbg.
Korisnikov avatar
By Peja
Heisenberg napisao:Ne znam sta je ovaj uradio, ali vala mislim da je preterao sto ga je onako ponizio, jbg.
slazem se
Korisnikov avatar
By Zex88
Mene zanima što nije onog Dagestanca nekad ovako izbacio..Čovek ne jebe živu silu,ali ne,šilji ga na Bjelici.. Eto,ja sam autoritet,svog zemljaka ću da ponizim da dokažem da sam nedodirljiv i da kod mene nema povlašćenih..
By grobar sa kosova
http://www.sportal.rs/news.php?news=120606
Zeljko Obradovic je najbolji evropski trener svih vremena,legenda i najveci car medju trenerima(uz Duleta)!!!Ko je Nemanja Bjelica ili bilo koji igrac koga je trenirao Zeljko da se usudi da se raspravlja sa njim a to je uradio Bjelica!Umesto da povije glavu i napusti teren on nasao da polemise sa Zeljkom!Podrzao bi Zeljka da je uradio isto ovo dok je trenirao Vujanica ili da ovo uradi Bogdanu ako ga bude trenirao!Ni jedan igrac u istoriji evropske kosarke nije veci od Obradovica!
Poslednja izmena od grobar sa kosova u Uto Mar 04, 2014 2:06 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]