Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Salvatore Guliano napisao:fina utakmica juce Milan-Unikaha
Milan ima dosta ozbiljan tim, prakticno su uzeli sve iz Sijene sto valja i jos dodali zanimljive igrace... sada bas lepo sljakaju mogu se naci i na f4, dok im je top8 garantovan. velike simpatije prema njima, jer nekako su dzukacki tim po imenima ali ih je Banki skockao i obuzdao. kompletan su tim, popunjeni na svim pozicijama sa po 2 igraca EL klase sto je sasvim dobro i sto mi se dosta svidja.

ali Stimac ih je lepo napunio sinoc :D
Armani sam gledao protiv Kantua i delovali su mi kao skup razbojnika. Potpuno bez ikakve akcije bez pasa u napadu. Posle toga ih nisam pratio, a i ne zelim jer su vestacka ekipa uvek bili. Imaju tu A licencu potpuno nezasluzeno.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Ovaj Mesina bas insistira na tome da se protivnik dokrajci, nije samo protiv nas siljio.
Utisak utakmice: kad Sofo padne na parket petorica moraju da brisu isti, ukljucujuci i sudiju! :lol:
EDIT: kakva prva cetvrtina Reala!!!
Voleo bih da neko od poznavalaca NBA kaze svoje misljenje o tome da li bi ovakav Real bio konkurentan tamo. Ja NBA poslednjih godina pratim jako povrsno, sto bi rekao DV "nemam kulturu pracenja americke kosarke" :) .
Korisnikov avatar
By MileBL
Mislim da ce Real poceti polako padati, jer ce u nastavku sezone imati sve jace protivnike, do sada su imali srece u EL, zreb im je bio izuzetno naklonjen. Na prvom velikom ispitu su pali, Mesina ih je takticki razbio u Moskvi, Makabi je igrao egal utakmicu sa njima u Madridu, Barselonu u kupu su dobili poprilicno srecno.
Korisnikov avatar
By Nookie
ona kontra Reala u poslednjem minutu,savrsenstvo :D
onaj Mejri ili kako god,sa 215 vuce kontru,radi prednju promenu,dodaje iza ledja. Sprdnja
Korisnikov avatar
By The Answer
Nookie napisao:ona kontra Reala u poslednjem minutu,savrsenstvo :D
onaj Mejri ili kako god,sa 215 vuce kontru,radi prednju promenu,dodaje iza ledja. Sprdnja
Prvo mesto u TOP 10 kola.
Korisnikov avatar
By Nookie
Zeberdee napisao:
Nookie napisao:ona kontra Reala u poslednjem minutu,savrsenstvo :D
Prvo mesto u TOP 10 kola.
a i lupio je dandaru u napadu Zalgirisa :D
za mene potez sezone za sada
Korisnikov avatar
By kontrabas
Krijapa 10p, index 32(!). Kako: pa piši još 10 skokova, 8 asistencija, 4 ukradene lopte uz samo 1 izgubljenu, 1 blokada, 4 izvučena faula. Čovek je nenormalno dobar a uvek se podređuje timu. Uvek ostavlja srce na terenu. A koji je on na onoj listi najboljih igrača evrope? Tako da je lista za go k*rac.
Korisnikov avatar
By Peja
kontrabas napisao:Krijapa 10p, index 32(!). Kako: pa piši još 10 skokova, 8 asistencija, 4 ukradene lopte uz samo 1 izgubljenu, 1 blokada, 4 izvučena faula. Čovek je nenormalno dobar a uvek se podređuje timu. Uvek ostavlja srce na terenu. A koji je on na onoj listi najboljih igrača evrope? Tako da je lista za go k*rac.
To je nedostatak nase reprezentacije, koji Teo ne moze da nadoknadi pa sva krivica pada na njega, dok je bio novica u timu mi smo imali takvog igraca, zanimljivo te dve godine smo igrali najbolje u zadnjih 10 tak
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Pink Panther napisao:šapnuto mi je na uho da će od ljeta nenad krstić biti igrač efesa ,done deal !!!
Hm, ima logike, uzece Krle lepu svoticu.
Nego, ima li taj tvoj saptac neki info o malom Jokicu? :)
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 149
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]