Stare teme
MARTONE BADERU NIKAD CRNO DA NE SKINEŠ!!!

EDIT: u kolu u kome su sve vedete na 30+ indeksu ja sam toliko failovao da će mi se želja konačno ispuniti - hteo sam da se napokon maknem sa šestog mesta na tabeli. I šta se dešava..... Zamenim Vojvodu (-1 u prošlom kolu) sa Pavlović Sašom, a ovaj baksuz nagruva indeks 25. Teško da će Sale to sutra nadmašit'. Izbacim Dženkinsa i u dilemi izmedju Miljena i Nelsona odlučim se (gle čuda) za ovog drugog. Miljen indeks 34 :doh: Onda na centru - izbacio Omića jer već neko vreme ne igra ništa....dvoumio (troumio??) se izmedju Varde, Badera i Nurkića - ubacio smrdljivog Badera raspalog retardiranog, koji nije ni igrao. Varda solidnih 15, Nurkić solidnih 29. Ja se majmun u'vatio za Badera j*bem li mu sve po redu što mu ulazi pod kućnu gredu. Epilog - 73 od petorice gde Lešić i Bader donose cela 3 indeksna poena, kumulativno. Slatko ću da vas obojicu izbacim posle ovog kola, toliko slatko da ću najverovatnije da ejakuliram dok to budem radio. Govna raspala... Čekaju se Nelson, SP, BB, Bobinator i Šehović iz Budućnosti...

P.S. za malo da zaboravim : Baderu crko dabogda!!!
Korisnikov avatar
By Gale
Kakvo kolo, majko moja. Indeksne eksplozije na sve strane, pa ako ih imaš, super, ako ne, neko te ošiša 70 razike na konto Rozića i Miljena.

Naravno, ja sam taj koji je ošišan. Još nisam vratio Miljena, a Vasa je jezivo pao. Radović i Lešić takođe ništa. OStali odlični.

Sve u svemu, 106 od sedmiorice.
Korisnikov avatar
By Kure
Gale napisao:Kakvo kolo, majko moja. Indeksne eksplozije na sve strane, pa ako ih imaš, super, ako ne, neko te ošiša 70 razike na konto Rozića i Miljena.

Naravno, ja sam taj koji je ošišan. [highlight=#ffff40]Još nisam vratio Miljena[/highlight], a Vasa je jezivo pao. Radović i Lešić takođe ništa. OStali odlični.

Sve u svemu, 106 od sedmiorice.
Разочарао си ме, ти си му као отац био...
Korisnikov avatar
By dachakg
Gaja napisao:
dachakg napisao:120 + Bogdanovic,Bobi i Suad Sehovic
141 + Bobi, Failius, Pavlovicius :P
Znaci sad je 129:150 i cekamo Galijusa i Sehovica! Hmmmmm...;)
P.S. Bogdan je totalno u autu,sledece kolo ide out,a konacno sam skupio pare da dovedem "njegovo velicanstvo index" - Daria Sarica! ;) E da te vidim onda Gajo! :P
Korisnikov avatar
By Gaja
dachakg napisao:
Gaja napisao:
dachakg napisao:120 + Bogdanovic,Bobi i Suad Sehovic
141 + Bobi, Failius, Pavlovicius :P
Znaci sad je 129:150 i cekamo Galijusa i Sehovica! Hmmmmm...;)
P.S. Bogdan je totalno u autu,sledece kolo ide out,a konacno sam skupio pare da dovedem "njegovo velicanstvo index" - Daria Sarica! ;) E da te vidim onda Gajo! :P
haha ja ga imam od prvog kola :D
Jebu me centri,nemam muda da uzmem Buve i Vojvode...
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 186

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]