Stare teme
By Edibledi
MILOS OBILIC napisao:Hvala Bogu da je se Milojevic setio da da vecu minutazu Avramovicu koji mu je vratio sa sjajnim sutem i sa 20 poena ako se ne varam. Decko je prosle godine odigrao sjajan mec i protiv Zvezde u Krusevcu kad je ubacio dvadesetak poena. Nije mozda veliki talenat no dobar je suter i treba ga forsirati. Mislim da zasluzuje svaki mec oko 20 minuta da igra.
Срећа у несрећи са повредама је што Мега има добру ротацију.
Због повреде Васе, Миљен је имао доста значајнију улогу у организацији и већу минутажу.
Пошто се и Дангубић повредио то је отворило шансу Аврамовићу да и он има већу минутажу и слободу у нападу.
Добио је мало више простора и Тијанић, као и Рељић.
Све су то квалитетни играчи али ипак не као Васа и Дангубић.
Не знам какве су тежине повреде али се игра једном недељно и имају времена да се опораве.
Сви се наравно надамо да је Васа добро и да нема неке теже последице оног пада који је изгледао у први мах озбиљно.
Дангуба ће можда прескочити само следеће коло, пошто се извртање зглоба излечи за десетак дана.
Korisnikov avatar
By Zex88
I Vasa i Danguba su dobro..
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Edibledi napisao:Хвала Богу!!!
+1

Slažem se da je Mega u strašnom naletu, biće muka protiv njih igrati i u ABA ligi...a za KLS da ne pričam
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ja ne mogu da vam objasnim koliko bih voleo da deca uzmu titulu.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Mutinjo napisao:Ja ne mogu da vam objasnim koliko bih voleo da deca uzmu titulu.
Kako sezona odmice mislim da svi mi pomalo to zelimo... :)
By Edibledi
dachakg napisao:
Mutinjo napisao:Ja ne mogu da vam objasnim koliko bih voleo da deca uzmu titulu.
A da dobiju nas u finalu! :D
Потписујем... а да у финалу Аббе играју Звезда - Партизан!
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 141
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige