NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By Antoine
Knofler napisao:
Dzamal sa druge strane 20 poena, 18 skokova, 5 asistencija, 3 blokade i 3 izgubljene lopte u pobjedi nad Fresno Stejtom 65:62 uz monstruozno zakucavanje nakon sto je bacio loptu sa linije za tri poena o tablu-najbolji dunk koji sam vidio u zadnjih 5 godina...Antoine neverue!
4 izgubljene i fantastičan šut 2/7 za tri protiv maestralnog tima Fresno St. Bulldogsa. A i šta drugo čovek da uradi u kontri nego da nabaci sebi od tablu. :?

[BBvideo 560,340][/BBvideo]

A McLemore je zver.
Korisnikov avatar
By Zex88
kad se sutira jedno a kad dva bacanja?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Zex88 napisao:kad se sutira jedno a kad dva bacanja?

Dobro pitanje, to i mene zanima. Video sam da ima fora gde sutiras prvo bacanje, pa ako promasis igra se nastavlja, a ako pogodis imas jos jedno, ali nemam pojma u kojim se to situacijama dogadja.
Korisnikov avatar
By Antoine
Mnogo ste vi momci mladi ako se ne sećate da su se i u Evropi nekada šutirala bacanja jedan za jedan. :character-oldtimer:

Posle sedmog faula u poluvremenu ulazi se u "bonus" i šutiraju se bacanja jedan za jedan (ako se pogodi prvo, onda se šutira i drugo). Nakon desetog faula ulazi se u "double bonus" i šutiraju se "normalno" dva bacanja. Faul na šutu se uvek kažnjava sa dva bacanja, bez obzira na bonus. Problematično je to šta je faul pri šutu jer NCAA ne priznaje "kontinuitet" akcije.
Korisnikov avatar
By Zex88
Koliko to ekipa ima,300?
Kakav je zreb?Da li pobednici konferencija idu na ludilo ili kako?
Nacisto sam se pogubio gledajuci tabele.
Korisnikov avatar
By Antoine
Zex88 napisao:Koliko to ekipa ima,300?
Kakav je zreb?Da li pobednici konferencija idu na ludilo ili kako?
Nacisto sam se pogubio gledajuci tabele.
350 u prvoj diviziji.
Imaš sve objašnjeno u trećem postu na temi, ako opet bude nekih nejasnoća kada pročitaš, tu sam.
Korisnikov avatar
By Zex88
Mnogi
možda ne znaju da u NCAA postoji
31 konferencija (!) i pobednici
konferencijskih turnira se
kvalifikuju za turnir (sve
konferencije imaju kvalifikacione
turnire osim Ivy League, gde ekipa
sa najboljim skorom u regularnom
delu ide na turnir).

Jel ovo znaci da oni igraju neki poseban turnir na kraju osim Ivy?
Pa kad pobde idu na zavrsni?
Po kom sistemu se zrebaju mecevi u toku sezone?Da li igraju samo protiv konferencijskih timova ili nasumicno?
Korisnikov avatar
By Antoine
Zex88 napisao:Mnogi
možda ne znaju da u NCAA postoji
31 konferencija (!) i pobednici
konferencijskih turnira se
kvalifikuju za turnir (sve
konferencije imaju kvalifikacione
turnire osim Ivy League, gde ekipa
sa najboljim skorom u regularnom
delu ide na turnir).

Jel ovo znaci da oni igraju neki poseban turnir na kraju osim Ivy?
Pa kad pobde idu na zavrsni?
Po kom sistemu se zrebaju mecevi u toku sezone?Da li igraju samo protiv konferencijskih timova ili nasumicno?
Svaka konferencija ima svoj turnir početkom marta i pobednici tih turnira idu na završni NCAA turnir, osim Ivy lige kod koje nema turnira već dalje ide ekipa sa najboljim skorom. Ostale učesnike bira komitet glasanjem. Što se tiče rasporeda u regularnom delu, to ni ovi iz NCAA ne bi znali da ti odgovore. Uglavnom se igra protiv konferencijskih timova, ali se igra i sa ostalima, nešto slično kao u NBA, gde se igra sa divizijskim rivalima, ali i sa ostalima po nekom ključu koji pitaj boga ko pravi. Sve ovo je samo razigravanje, sredinom marta kreće ludilo. :teasing-tease: :confusion-waiting:
Korisnikov avatar
By Zex88
Ok,hvala na pojasnjenju. ;)
Korisnikov avatar
By Antoine
Zex88 napisao:Ok,hvala na pojasnjenju. ;)
Nema na čemu prijatelju pogrešne navijačke orijentacije. ;)

Večeras dva odlična meča u 18h: Duke vs North Carolina State i Minnesota - Indiana
Osim toga, još brdo mečeva. Evo i linkova za zainteresovane (vreme početka se razlikuje za sat vremena u odnosu na srednjeevropsko):
http://atdhe.eu/basketball
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 230

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инф[…]