Stare teme
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Kakva utakmica, ovako kad se igra meni je evropska kosarka bez premca za gledanje.

Sta ti je kosarka. Dade Ljuj kos na sjajnu asistenciju Rodrigeza i tko se zaboravi da je ovaj prodao loptu onaj predposlednji napad kad ih je barsa stigla.
Kako odmice sezona sve manje vjerujem u to da ce Real da uzme EL.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
texxxdrummer napisao:Kakva utakmica, ovako kad se igra meni je evropska kosarka bez premca za gledanje.

Sta ti je kosarka. Dade Ljuj kos na sjajnu asistenciju Rodrigeza i tko se zaboravi da je ovaj prodao loptu onaj predposlednji napad kad ih je barsa stigla.
Kako odmice sezona sve manje vjerujem u to da ce Real da uzme EL.
Sjajno rečeno, brkati. Da se i nas dvojica nekad složimo, košarku obožavam ali ako već mogu da biram uvek će pre to biti evropska košarka u odnosu na NBA
Korisnikov avatar
By rudonja
Naravno.
Korisnikov avatar
By Gaja
Kum Žoržo napisao:Meni cale uz'o kompjutor da bi gled'o dnevnik i nisam mogao da gledam poslednju cetvrtinu. :(

Jedva cekam da napunim 18 i odem od kuce!
:laughing-rolling: :laughing-rofl: :laughing-rollingred: Prvo sto nikad nisam cuo da nekom cale uzme kompijuter da bi gledao dnevnik a drugo sto kad napunis 18 tek onda imas da kukas kod keve da ti neki dinar :D
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Kum Žoržo napisao:Meni cale uz'o kompjutor da bi gled'o dnevnik i nisam mogao da gledam poslednju cetvrtinu. :(

:laughing-rolling:
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Gaja napisao:

:laughing-rolling: :laughing-rofl: :laughing-rollingred: Prvo sto nikad nisam cuo da nekom cale uzme kompijuter da bi gledao dnevnik a drugo sto kad napunis 18 tek onda imas da kukas kod keve da ti neki dinar :D
Zelim da zauvek imam 17 godinica. :(
Korisnikov avatar
By miki
Galatasaraj 94:80 Aliaga
Duel Erceg-Labovic
Erceg 14 poena 10 skokova,a Labovic 23 poena 14 skokova.
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]