Stare teme
Korisnikov avatar
By dachakg
Mutinjo napisao:
MileBL napisao:
kontrabas napisao:ја само чекам када ће судијска тројка почети да краде. :think:

почело је. мега не може да изнуди фаул осим ако звездини играчи не направе от прилике 2-3. нисам тамо, иначе бих викао ”лопови, лопови”. што рече дон сале, некад су овакве крађе биле непојмиве а данас свакодневница. па се онда питамо зашто нам шкрип у кошарци. сетимо се фудбала.
Jel mislis da kup treba da osvoji menadzerski klub?
Kakav si ti car, ja sam odusevljen :liar:
Verovatno misli da treba da ga osvoji rezimski! ;)
Korisnikov avatar
By The Answer
Ovoga puta niste ni sacekali kraj, Mega jos ima sanse da dobije, a vama su vec sudije krive sto je Zvezda (potencijalno) osvojila kup.
Korisnikov avatar
By Vuk
Pa nisu valjda sudije krive i sto je Dzenkins obisao Vardu kao dete penzionera na skolskom, ili sto posle tri sutnute trojke Zvezde u jednom napadu nisu uhvatili loptu? Cini mi se da je bio faul Katica nad Vardom u onom skoku, i mozda je Jokic fauliran pri jednom polaganju, ali opet kazem, smatram da je besmisleno da je sudjenje dovelo do neresenog. Zvezda je zaigrala jacu odbranu, kakva se igra u EL, pa nek se klinci navikavaju, jer im je ionako zelja da svi jednog dana igraju u vrhunskom takmicenju. Sada mogu da vide kako se tamo pegla odbrana.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Zeberdee napisao:Ovoga puta niste ni sacekali kraj, Mega jos ima sanse da dobije, a vama su vec sudije krive sto je Zvezda (potencijalno) osvojila kup.
па види многима од нас није толико важно ко ће освојити, већ да ли то преко фер игре и неутралног суђења или не. ја ћу први звезди скинуту капу ако освоји. али када судије искоче у први план онда победник није важан, онда чак и игра није важна, као што је дон сале објаснио у једном добром посту. ја ћу га постовати овде, јер мислим да стварно вреди прочитати га.
Korisnikov avatar
By dachakg
Vuk napisao:Zvezda je zaigrala jacu odbranu, kakva se igra u EL, pa nek se klinci navikavaju, jer im je ionako zelja da svi jednog dana igraju u vrhunskom takmicenju. Sada mogu da vide kako se tamo pegla odbrana.
Ajde necemo vise da trolujemo temu raspravama o sudjenju,ja cu jos samo ovo da pomenem i okrecem se utakmici dok se ona ne zavrsi: i ja sam za takvu odbranu,ali je problem sto se ona dozvoljava samo Zvezdi i Partizanu,a prema malim klubovima,kao sto je i moj,kriterijum je na nivou zenske kosarke,tada i vazduh moze biti opasan ako neki igrac iz bgd kluba prodje kroz njega!!!! Toliko,a sad napred Mega!!!
Korisnikov avatar
By The Answer
kontrabas napisao:
Zeberdee napisao:Ovoga puta niste ni sacekali kraj, Mega jos ima sanse da dobije, a vama su vec sudije krive sto je Zvezda (potencijalno) osvojila kup.
па види многима од нас није толико важно ко ће освојити, већ да ли то преко фер игре и неутралног суђења или не. ја ћу први звезди скинуту капу ако освоји. али када судије искоче у први план онда победник није важан, онда чак и игра није важна, као што је дон сале објаснио у једном добром посту. ја ћу га постовати овде, јер мислим да стварно вреди прочитати га.
U poslednje vreme, kad god Zvezda dobije, po onima koji ne navijaju za Zvezdu, sudije su iskocile. To je postalo normalna reakcija, i ako jeste tako i ako nije.
Korisnikov avatar
By Kure
Eво га поново циркусант...
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 20

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]