Stare teme
Korisnikov avatar
By Lucky
Sudeci po ove 2 odigrane utakmice, rekao bih da nekoliko igraca iz FMP ima veliku perspektivu da postanu odlicni igraci u buducnosti.
Korisnikov avatar
By Karaburac
miki napisao:
Gaja napisao:http://mondo.rs/a660532/Sport/Kosarka/F ... opste.html
Stvarno tuga...Pa ljudi iz saveza su delili besplatne karte klubovima iz Beogradu kako bi doveli svoju decu na utakmice ne bi li bilo sto vise ljudi.
Na mecu Crnokosa - Mega isto bilo sramotno malo ljudi, ali su se bar Kosjerci dobro drali.

EDIT: ima li neko snimke polufinala, imao sam goste nisam mogao lepo da gledam. FMP-MEga me vise zanima.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Sramno.malo ljudi juce, sudjenje na utakmici drugog polufinala dosta cudno dosta gresaka na obe strane. Utakmica je bila dobra i neizvesna ali Varda je dominator apsolutni, bice suler gledati duel njega i Raska. Vasa sasvim dobar vukao ekipu.... malo su im se stisla muda u 4/4, a Gurovic se vise orijentisao na to sta mu je dobacio neki baja iz plave loze, pa je presedeo celu 4/4 u pozi mislilaca.
Ne ocekujem neku zanimljivu utakmicu u funalu, mislim da ce biti rutina zvezde.

Послато са GT-S7560 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ocekujem kvalitetno i zanimljivo finale. Rekao bih da ce ishod vecerasnje utakmice odrediti nekoliko stvari:

1) Sudijski kriterijum. Rekao bih da pustanje cvrsce igre u ovom slucaju moze da ide Zvezdi na ruku jer su fizicki dominantniji i pustanje ''tuce'' ce sigurno ici Zvezdi u prilog.

2) Duel bekova je mozda i najbitniji deo vecerasnje utakmice. Sa jedne strane koliko ce Zvezda uspeti da poremeti Meginu organizaciju napada. Kvalitetnim pritiskom na Micicu i Miljenovicu, ali prvenstveno na ovom drugom Zvezda bi mogla u mnogome sebi da poveca sanse za pobedu. Siguran sam da ce Blazic, Nelson i Dzenkins igrati veoma agresivno i napadati visoko Megine bekove. Sa druge strane opet je pitanje koliko ce Micic, Miljenovic i Avramovic moci da zaustave prodore Zvezdinih bekova. Ukoliko ne budu mogli verovatno ce se pribeci zoni, ali je pitanje u tom slucaju koliko ce moci da se iskontrolise skok u napadu, kao i sut za tri poena Dzenkinsa i Simonovica pre svih.

3) Ocekujem zanimljiv duel Dangubic-Simonovic pogotovo zbog onih postera koje vuku iz proslogodisnje Super lige. Od Dangubica mislim da dosta zavisi koliko ce Mega moci danas da pruzi. Ukoliko bude raspolozen i ucestvovao u poenima mislim da Mega moze da se nada pobedi. Opet sa druge strane Simonovic je vazan sraf kao neko ko je glavna pretnja spolja sto moze posebno znacajno biti ukoliko Mega stane u zonu.

4) Misljenja sam da Varda nikako ne lezi Marjanovicu. Dovoljno je tezak da u odbrani moze da ga izgura dovoljno daleko od kosa, a kvalitetnim sutom sa poludistance i distance, pogotovo posle pika, moze dosta da kaznjava Bobijevu sporost. Tako da ne ocekujem veliku Bobijevu minutazu na ovom mecu. Mislim da ce Katic uzeti dosta minuta i da ce traziti sto vise kontakta kako bi Vardu opteretio penalima. Bice zanimljivo gledati taj duel.

5) Iz nekog razloga mislim da ce krilni centri igrati sporedne uloge na ovoj utakmici. Ne ocekujem veliki poenterski doprinos od njih.

6) Avramovic tradicionalno dobro sutira protiv Zvezde pa cemo da vidimo da li ce i danas biti tako, licno ne ocekujem da zablista.

7) Obe ekipe dosta dobro trce i sigurno ce obe ekipe gledati da napadaju kos iz tranzicije kad god su u mogucnosti.
Korisnikov avatar
By rudonja
Finalni kup u Beogradu je cist promasaj.
Korisnikov avatar
By Vuk
Kakva igra Megine dece, odusevljen sam. Ne sumnjam da ce se Zvezda vratiti, tako da mozemo da ocekujemo vrlo dobru utakmicu.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 20

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]