Stare teme
Korisnikov avatar
By student_prava
Mogu vam reci sasvim solidna rola Bjelice-Nemanje,popravio se dosta u odbrani i u napadu,ojacao je fizicki dosta
Korisnikov avatar
By Zex88
kakva je to prevara od igraca(Ukic)..
Korisnikov avatar
By Karaburac
Son Dzejms je tako pokidao Batista, da mislim da se to Batistu nije dogodilo godinama. Svaka mu cast kako je odigrao.
Nahbar vrhunski odigrao, vidi se da je covek majstor, a i nasao je ekipu koja mu savrseno odgovara.
Korisnikov avatar
By Peja
Sta mislite da li je i u kojoj meri Pao sposoban da uradi ono sto je Oly prosle godine?
Potegli su isto oruzje kao Oly prosle godine kad je doveo Dorsija, ovi su sad doveli Gista i imaju strasnu fizicki dominatnu ekipu sa Gistom i Lazmeom, pa jos dok se debeli sofo razigra to ce biti jak tim, plus iskustvo Dimitrisa.
Po meni ce proci top 16, mozda u zavisnosti od protivnika u plejofu izvuku i F4 ali mislim da im za nesto vise ipak treba Zeljko na klupi kao sto su ovi imali Dudu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nema sanse,Pao ako stigne do f4 nek se sutira u dupe.
Jedva su dobili kuci Zalgiris i Unikahu,a od Efesa su pukli ko zvecka.
Korisnikov avatar
By Peja
na stranu to , olu je prosle godine u top 16 pukao u gostima od cska 30 razlike pa su ih dobili kad je bilo vazno...
pao nece dominirati, ako prodju ovo proci ce tako sto ce se provuci, nece pleniti igrom
Edit> 96 64 bilo za cska
Korisnikov avatar
By Zex88
Peja napisao:na stranu to , olu je prosle godine u top 16 pukao u gostima od cska 30 razlike pa su ih dobili kad je bilo vazno...
pao nece dominirati, ako prodju ovo proci ce tako sto ce se provuci, nece pleniti igrom
Edit> 96 64 bilo za cska
Ma nema Pao kvalitet,tu imas brdo prosecnih i matorih koje nema ko da utegne-nemaju trenera ranga Dude.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 102
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]