Stare teme
Korisnikov avatar
By Gaja
Odlicna tekma Valensija Barsa...Oleson trojke 4-4 a Lafajet nema pojma.Najveci utisak ostavio Dubljevic koji je tri puta izdominirao Dorsija pod samim kosem (dva puta dao kos i jednom izvukao faul) posle je razbio i Todorovica i plus dao jednu tricu uz par ofanzivnih skokova.
Korisnikov avatar
By dachakg
Gaja napisao:Odlicna tekma Valensija Barsa...Oleson trojke 4-4 a Lafajet nema pojma.Najveci utisak ostavio Dubljevic koji je tri puta izdominirao Dorsija pod samim kosem (dva puta dao kos i jednom izvukao faul) posle je razbio i Todorovica i plus dao jednu tricu uz par ofanzivnih skokova.
Ali zato u drugom Lafajet,uz pomoc Dubljevica rasturio Barsu! Vrhunska utakmica!!!
Korisnikov avatar
By Gaja
dachakg napisao:
Gaja napisao:Odlicna tekma Valensija Barsa...Oleson trojke 4-4 a Lafajet nema pojma.Najveci utisak ostavio Dubljevic koji je tri puta izdominirao Dorsija pod samim kosem (dva puta dao kos i jednom izvukao faul) posle je razbio i Todorovica i plus dao jednu tricu uz par ofanzivnih skokova.
Ali zato u drugom Lafajet,uz pomoc Dubljevica rasturio Barsu! Vrhunska utakmica!!!
Ubi tri trojke u 3/4 i Dubljevic dve iz coska.Lafajet na stranu ali sto Dubljevic izdominirao odusevio sam se.Zadnjih 2 min pljusti na sve strane,totalno bez odbrane :D
Korisnikov avatar
By dachakg
u jednom trenutku me je Valensija podsetila na nas sa onim silnim sutevima za tri,s tim sto oni bar pogadjaju nesto! :)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Znaci odlicna utakmica ja sam odusevljen, jos je dobila Valensija :) prosto mi je zao stp se zavrsila. kakav je igrac ovaj Dubljevic

Послато са GT-S7560 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By dachakg
Svaka cast Valensiji na pobedi,a jos vise na borbenosti! Kakvu su samo odbranu odigrali u 3. cetvrtini!
Korisnikov avatar
By Zex88
Blagota Sekulic u Feneru.
Sada Željko ima sve na okupu.. Bo,Bjelica,Blagota,Emir,BB i Vidmar. :D
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Zex88 napisao:Blagota Sekulic u Feneru.
Hej Sloveni, joste zivi... S obzirom da ima i malog Sipahija, red bi bilo da pronadje nekog Madjara ili Slovaka iz Vojvodine (ili makar Vojvoda iz Solnoka). :)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Vincent Vega napisao:
Zex88 napisao:Blagota Sekulic u Feneru.
Hej Sloveni, joste zivi... S obzirom da ima i malog Sipahija, red bi bilo da pronadje nekog Madjara ili Slovaka iz Vojvodine (ili makar Vojvoda iz Solnoka). :)
a Zoric ? :D
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]