Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Djokonda

Slazem se ja za ovo sto kazes i to u potpunosti, ali iskreno po mom misljenju stav mozes da naucis za jedno leto ukoliko si uporan, zato sam i rekao da nema tu zicu u glavi jer mi deluje da nikad nije zeleo da ispravi taj nedostatak...

@Familija

Jeste Nedim Buza je pozvan na siri spisak BiH, dosta nadi polazu u njega. Koliko sam citao ima dosta dobre fizikalije i sjajan sut za tri, nisam imao nikada priliku da ga gledam. Za Alekseja Nikolica (kakav crni Nesovic :)) nisam ni ja siguran, pitao sam i ja u prethodnom postu ciji je. Statisticki deluje zaista zanimlijivo.
Korisnikov avatar
By familija
Karaburac napisao:@Djokonda

Slazem se ja za ovo sto kazes i to u potpunosti, ali iskreno po mom misljenju stav mozes da naucis za jedno leto ukoliko si uporan, zato sam i rekao da nema tu zicu u glavi jer mi deluje da nikad nije zeleo da ispravi taj nedostatak...

@Familija

Jeste Nedim Buza je pozvan na siri spisak BiH, dosta nadi polazu u njega. Koliko sam citao ima dosta dobre fizikalije i sjajan sut za tri, nisam imao nikada priliku da ga gledam. Za Alekseja Nikolica (kakav crni Nesovic :)) nisam ni ja siguran, pitao sam i ja u prethodnom postu ciji je. Statisticki deluje zaista zanimlijivo.
Pa odoh na onog Zvezdinog...ha, ha, :lol: ;)
http://www.euroleague.net/competition/p ... ncode=JT12
Statistika mu je dobra..
Trazio sam ovog Alekseja, ali ga nema u mladjim kategorijama BiH-a..

EDIT:
Nasao sam..Rodjen u Postojni i kapiten je Juniorskog tima Slovenije..A cist Srbin (otac David Nikolic)!!! :snooty: :snooty: :snooty:
http://doznajemo.com/2013/02/04/intervj ... ra-u-rimu/
Evo ga i na U16 2011..jedan od boljih...
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... _2154.html
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Familija pa evo na ovoj strani sto si okacio pise da ima drzavljanstvo Slovenije.... Inace deluje nizak i za pleja 183cm...

EDIT: pretekao si me...
Korisnikov avatar
By familija
Karaburac napisao:@Familija pa evo na ovoj strani sto si okacio pise da ima drzavljanstvo Slovenije.... Inace deluje nizak i za pleja 183cm...

EDIT: pretekao si me...
Pa kaze da mu je uzor Jaka Lakovic..verovatno zbog visine.. :lol: :lol: :lol:
A mozda i poraste jos malo...

"Aleksej Nikolić – 189 centimetara visina, rođen 21.februara 1995 godine u Postojni."
Ovo pise u intervju-u
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mozda i ima, ali statistika u mladjim kategorijama malo toga moze da ti kaze.... Kacio sam ranije njegovu statistiku sa NIJT-a u Spaniji, pa mozes da prelistas malo ovu temu i nadjes. Tamo je igrao kao najmladji igrac Barse i mislim da je igrao na svim mecevima. Sad u Londonu nije bio u sastavu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
moram istaci da sam danas gledao neverovatnu partiju u 1/8 finala Kvalitetne juniorske lige gde je KK Zarkovo savladalo BKK RAdnicki sa 25 poena razlike, momcima iz Zarkova koji su prvi mec u gostima izgubili sa 14 poena bilo potrebno da slave sa vise od 14, ali su oni smogli snage i potpuno nadjacali, nadigrali i zasluzeno pobedili protinika, kome je ovo bio prvi poraz ove sezone ! izabranici Dejana Djokica su igrali timski, imali vise zelje da za pobedom i bolje igarli odbranu. u napadu su igrali pametno, ponekad srljali , ali sve su to popravljali dobrom odbranom, koja se sastaojala iz odbrane covek na coveka i zone 2-3 kojom su potpuno zbunjivali protivnika. imali su zarkovci losu 2/4 u kojoj su svega ubacili 4 ili 6 poena od cega 2 sa linije penala. u pobednickom sastavu igrac utakmice svakako Aleksa Divac koji je busio protivnicku odbranu svojim odlicnim prodorima i upisao preko 20 poena(3-4 puta sitacija 2+1), kapiten Ognjen Zdravkovic koji je bio na visini svog zadatka, kao i odlicni Lazar Milicevic koji je dominirao u skokovima, uz 2 odlucujuca suta od toga jedan za 3 poena u trenutcima 4/4 kada se protivnik vracao na ispod -20 i time zapecatio sudbinu momaka sa Crvenog krsta.

pohvalio bih publiku koja je prepunila DTV "Partizan" i svojom energijom nosila svoje miljenike do veoma vazne pobede i plasmana na f4 !
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 354

Страшан је играч Монтеро..А само 22 године.. Стига[…]

Волео бих га у Звезди,али мислим да је ово прави п[…]