Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By miki
Karaburac napisao:Pa lepo, razlika koju tim pravi u trenucima dok je odredjeni igrac na terenu... Sto te je to zbunilo? Vidis neki propust?
Aha hvala.Nisam uopste znao,pa pitam.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Moram priznati da sam iznenadjen, generalno si prilicno upucen pa mi je pitanje bilo malo cudno. Taman sam krenuo da jurim po PbP da li se potkrala neka greska :lol:
Korisnikov avatar
By miki
Karaburac napisao:Moram priznati da sam iznenadjen, generalno si prilicno upucen pa mi je pitanje bilo malo cudno. Taman sam krenuo da jurim po PbP da li se potkrala neka greska :lol:
Ne mogu ni ja sve da znam :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Zvezdini klinci posle velikog preokreta savladali Huventud 69-67. Kod Zvezde najbolji Stojanović sa 20p,8sk,4ast.
Korisnikov avatar
By Lepus
http://live.euroleague.net/gamesjsuleb. ... 101&l=nijt

Finale je tu. Koliko sam ispratio i citao, Real je prejak i tu tesko sta mozemo napraviti.

Prvi dan
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Realovi centri kao da imaju po 30 godina, sto i nije cudno ako se zna odakle im je porijeklo. Igrac sa brojem 10 u Brazilu izgleda zanimljivo, a i statistika mu je OK.
Korisnikov avatar
By miki
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Slucajno sam naleteo na ovaj klip.Odusevio me je klinac,ima samo 10 godina.Lepo je videti da imamo ovakve talente.Samo nek nastavi da radi.Bravo :clap:
Korisnikov avatar
By miki
http://www.prva.rs/web-tv/info/exploziv ... orino.html

Jel cuo neko za ovog decka, Beni Morina ? Ima 13 godina i ove godine prelazi u Estudijantes iz KK Play iz Bujanovaca.Dolazi iz romske porodice ,ali ne znam da koje je nacionalnosti tj. za cije mladje kategorije moze da igra.Spanci su odusevljeni njime,samo da ga ne vrbuju da igra za njihove mladje kategorije,decko deluje jako talentovano.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja sam cuo kad za njega kad se prvi put pojavila informacija da ide u Estudijantes, ali sam krajnje stereotipno odmah pomislio da je Albanac cim sam cuo da je iz Bujanovca :oops:
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]