- Sre Feb 26, 2025 1:07 pm
Ja mislim da kad god motam Arenine kanale da barem na jednu utakmicu KLS-a naletim, što reče neko tamo u kanalima 3-10.
Mnogo mi je drago zbog Đulovića što je počeo utakmicu i što se baš za njega igrao prvi napad, prelepo iskreno, to je i veličina trenera tu ako mene pitate. Zna li se šta, zašto Kostić mali nije dobijao minute?
Meni je takođe suludo to da Plavšić dobija minute u toj meri, dok je Miletić ušao fazon na 2 minuta do kraja, zar ovo nisu bile te utakmice u kojima treba da se probaju neke nove opcije. Ne vidim šta Plavšić može mnogo da doprinese, videlo se i u Zvezdi, pogotovo kada na centru imamo Milutinova i Jokića, treća opcija može biti bilo ko, samo je bitno da može da pokrije 10 minuta na max, u prevodu treba nam novi Štime. Nekako se Koprivica nametnuo tu kao najbolja opcija i najkonstantniji tokom prozora, al opet mislim da je mogla i njemu da se uštine minutaža da se proba više Miletić npr. A onda shvatimo da Ristić koji je škartiran za OI i koji se odaziva na pozive uvek, nije dobio ni minut u ove dve utakmice i jasno nam je kakav je njegov status za ubuduće.
Beslać definitivno mislim da nema preterano prostora tu, pogotovo što je tu Simanić i ja bih Borišu forsirao na toj poziciji, a sa druge strane tu je i Marković koji je pokazao dobru energiju.
Lakić i Nakić su odigrali fino, mada mislim da nema na njihovim pozicijama preterano prostora u narednim godinama, no videćemo. Zanimljivo da Petrović nije dobio ni minut u dve utakmice...
Čudno mi je ovo sve, da ne kažem malo i nakradno, ali dobro. Gde je i zašto nije dobio priliku Šaranović koji je bio u pripremnom procesu repke pred OI? Ne bih da mračim, ali deluje mi da se sve ovo malo i radi iz menadžerskih razloga, te da se i momci koji se nalaze na spisku zato tako i menjaju. Pokušavam da tu tezu izbacim iz glave, al nekako ne ide...